Konkurence i v televizi? Punčochář šokuje slovy o Pohlreichovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Konkurence i v televizi? Punčochář šokuje slovy o Pohlreichovi

Jan Punčochář
Jan Punčochář  (Profimedia)

Prošel snad většinou pekelných kuchyň po celé republice, dal nesčetně rad a mnoha lidem ze své branže pomohl. Nedávno se rozhodl tuto misi nadobro ukončit a naopak českým divákům ukázat restaurace, které stojí za to navštívit a kde se vyplatí připlatit si za kulinářský zážitek. Se změnou pořadu přišla i změna televize. Nestane se tak Zdeněk Pohlreich (65) obávanou konkurencí svých kolegů z MasterChefa?

Na Nově se to začíná hemžit esy mezi uznávanými kuchaři. Zatímco trio Radek Kašpárek (41), Přemek Forejt (35) a Jan Punčochář (43) pomáhají amatérským kuchtíkům v cestě za úspěchem v soutěži MasterChef, Zdeněk Pohlreich se rozhodl pro změnu zavítat mezi ty, kteří rady nepotřebují, rádi si ale vyslechnou nějakou tu konstruktivní kritiku a dopřejí si trochu rivality s dalšími špičkami gastronomického světa.

Jak šel čas se soutěží MasterChef. Co se stalo s vítězi minulých ročníků?

Video se připravuje ...

Třetí ze zmíněných porotců, majitel restaurace U Matěje Jan Punčochář, už k TV Nova tak nějak patří. Jeho i zbylé dva parťáky z MasterChefa si diváci natolik oblíbili, že jim Nova navíc dopřála druhý pořad Souboj na talíři, kde sami excelují v kuchyni, a ještě se u toho stihnout navzájem špičkovat.

Nyní se však na scéně objevil veterán z FTV Prima, kterého diváci mají rádi pro jeho pověstný syrový humor a sarkasmus. Kdo by se obával, že si tato kuchařská čtyřka poleze do zelí a bude se obávat vzájemné konkurence, jako tomu u kuchařů ostatně v praxi bývá, má se na omylu. Všichni pánové jsou profesionálové každým coulem a pro slova chvály nejdou daleko. „Zdeňka Pohlreicha nebudu hodnotit, protože to je kolega, a to se nedělá. Řeknu snad jen to, že je jako vždy skvělý a rozhodně mu to před kamerou jde," ohodnotil nový pořad kata českých kuchyň Jan Punčochář.

Bidenova utajovaná návštěva Ukrajiny. Pavel odtajnil plány a Pohlreich šokoval vzpomínkami

Video se připravuje ...

Uznávaný šéfkuchař je zároveň rád, že kvalitní gastronomie dostává v televizi zasloužený prostor, stejně jako její nejlepší zástupci, kteří v minulosti mohli pouze kroutit hlavami nad pořady amatérských kuchařů. „Jsem rád, že díky takovým pořadům, uvedu jen příklad, jako je teba MasterChef (šibalsky se usměje), ale i právě Pohlreichův souboj restaurací, lidé zjistili, že si mohou vybrat, kde si dají jídlo. A také dnes už ví, že čerstvost, poctivost a chuť jsou tím, za čím chtějí jít. To je zkrátka pro české pohostinství dobrá zpráva," dodal pro server ŽivotvČesku.cz Jan Punčochář.



Přečtěte si
ELLA Průšová
10. 4. 2023 • 21:04

To já také, Pohlreich je špindíra a šizuňk, vařit neumí, vlezlej je víc a víc, ono to už lidi nebaví, ty jeho stejné keci, škleby a sprostoty! Ubožák, který bude chválit, každý blaf, co uklohní a hrát si na mistra kuchaře!

AHel
2. 4. 2023 • 23:05

Mě už to vaření v televizi nebaví, je toho moc, raději bych se dívala na nějaké komedie nebo pořady o zvířatech.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.