V televizi už ho neuvidíme?! Radek Kašpárek s Novou končí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

V televizi už ho neuvidíme?! Radek Kašpárek s Novou končí

Radek Kašpárek z MasterChefa
Radek Kašpárek z MasterChefa (TV Nova, Instagram, archiv R. Kašpárka)

Šéfkuchaře Radka Kašpárka (42) většina diváků zná z kulinářské show Masterchef, kde doposud figuroval jako jeden ze tří porotců. Kašpárek ale nyní televizi Nova řekl, že priority má aktuálně jinde.

Naštěstí ho v novém Masterchefovi, který odstartuje už 30. srpna na Nově a o týden dříve na Voyo, samozřejmě uvidíme. Odmítl však pokračovat v natáčení další série oblíbeného Souboje na talíři. „Protože se blížíme k termínu otevření velkého provozu, kde bude restaurace i obchod, už jsem Souboj na talíři časově nedával. Nešlo by to ukočírovat dohromady, a tak jsem se musel striktně rozhodnout,“ vysvětlil Kašpárek pro eXtra.cz.

„Pendluju mezi domovskou restaurací a tou nově vznikající. A protože se Souboj na talíři natáčí v létě a člověk je pak od pondělí do pátku na cestách mimo Prahu, já jsem se po delším zvažování rozhodl, že do toho nejdu. Ale věřím, že to kluci dají, bude to mít úroveň i beze mě,“ dodal šéfkuchař.

Šéfkuchař Radek Kašpárek: Přípravy další restaurace v plném proudu!

Video se připravuje ...

Svým kolegům a zároveň kamarádům Přemku Forejtovi (36) a Janu Punčochářovi (43) bude držet pěsti. Už v předchozí řadě měl Kašpárek co dělat, aby Souboj na talíři časově stíhal. V několika dílech ho dokonce musel nahradit Roman Staša (35), vítěz čtvrté série Masterchefa z roku 2020. Kdo ví, třeba tentokrát Roman Radka zastoupí úplně…

Jak šel čas se soutěží MasterChef. Co se stalo s vítězi minulých ročníků?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
28. 8. 2023 • 17:05

Kašpárek mi nevadí, je opravdu dobrej kuchař, ale tu atrapu na člověka, Pohlreicha, větší zrůdu otravnou a drzou, jsem neviděla! Šizuňk sprostej, drzej, odpornej!

AHel
28. 8. 2023 • 15:54

z této informace budu plakat....arogantní upocený řimbaba.

Uživatel_5337536
28. 8. 2023 • 07:39

Stašu taky nemusím, tragické je jeho vystupování v ranním vysílání Novy. Kdyby tam neměl kolegyni, která jeho věty vždy dokončí, tak bychom se nikdy nic nedozvěděli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.