Hvězdy MasterChefa a Zlaté labutě: Takhle ukazují svoji lásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Hvězdy MasterChefa a Zlaté labutě: Takhle ukazují svoji lásku!

Besky si vyrazila s Adamem Vaculou.
Besky si vyrazila s Adamem Vaculou. (TV Nova, Instagram.com)

Dvě velké hvězdy televize Nova už se nebojí prezentovat svoji lásku, ke které do teď nic moc říkat nechtěly. Vítězka Master Chefa z roku 2021 Veronika Danišová (29) alias Besky a herec Adam Vacula (35) zveřejnili první společné fotky.

Adam kvůli své přítelkyni dokonce omezil veškeré nepracovní aktivity. „Rozhodl jsem se z osobních důvodů, že teď rozhovory a podcasty dělat nebudu. Potřebuji více času na své soukromí,“ napsal magazínu Aha! Tv při žádosti o rozhovor představitel ředitele Zlaté labuti ze stejnojmenného seriálu.

Besky z MasterChefa: Nové recepty už se nedají vymýšlet, musíme kombinovat

Video se připravuje ...

Dal tak jasně najevo, že kromě natáčení a divadla je pro něj v tuto chvíli prioritou jeho krásná přítelkyně. Co si ale tenhle fešák rozhodně odepřít nedokáže, jsou tréninky boxu. „Za poslední dva roky jsem v boxu našel protipól k tomu, čím se živím. Místo, kde člověk najde pravdu, kde není prostor pro bullshit,“ napsal před několika dny na Instagramu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.