Playboy ze Zlaté labutě Adam Vacula: Vytetoval si jméno manželky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Playboy ze Zlaté labutě Adam Vacula: Vytetoval si jméno manželky

Playboy ze Zlaté labutě Adam Vacula: Vytetoval si jméno manželky ...a za chvíli se rozváděl
Playboy ze Zlaté labutě Adam Vacula: Vytetoval si jméno manželky ...a za chvíli se rozváděl (David Kundrát, TV Nova)

Není to žádný nezkušený zajíc! Teprve nedávno seriálový fešák Adam Vacula (35) přiznal, že je zamilovaný do vítězky MasterChefa z roku 2021 Veroniky Danišové alias Besky (29).

Za sebou má podle zjištění Aha! už manželství s českou vicemiss 2007 Lilian Sarah Fischerovou (38). Ke svatbě se rozhodl ani ne po roce chození. Romantická veselka proběhla netradičně v nedostavěném gotickém chrámu v Panenském Týnci. „Je to náš styl, oba dva jsme takoví volnomyšlenkáři,“ tvrdila modelka, kterou herec podaroval prstýnkem z bílého zlata, a na levou paži si navíc nechal vytetovat i její jméno.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...

„Bylo to takové spontánní. On sám se rozhodl, že když už spolu budeme do konce života, tak i s tetováním,“ tvrdila. Ze vztahu do konce života ale nakonec byly jen čtyři roky. Teď je čerstvě zamilovaný do kuchařky Besky. Coby Petra Kučeru ho můžete vidět už dnes večer od 20.20 na TV Nova. 

Živil se za barem a reklamou

Adamovi se povedlo prorazit i v zahraničních filmech. S první manželkou odjeli na svatební cestu a pracovali v Aucklandu na Novém Zélandu ve vyhlášeném baru. Dokonce tam pak oba natočili televizní reklamu. „Hraju v tom taky, ale protože jsem škaredější, tak jsem ke kameře zády,“ vtipkovala Lilian. Nakonec se ale vrátili domů, protože by se tam coby herci neuplatnili.

Besky z MasterChefa: Nové recepty už se nedají vymýšlet, musíme kombinovat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.