Regině Řandové (55) přidali 20 let: Rozhodí ji lesbická dcera? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Regině Řandové (55) přidali 20 let: Rozhodí ji lesbická dcera?

Regina v seriálu radikálně zestárla.
Regina v seriálu radikálně zestárla. (Foto TV Nova)

Po padesátce se nestydí zveřejnit fotku v bikinách a její věk by jí hádal málokdo. Teď se ale herečka Regina Řandová (55) musela smířit s babičkovským kostýmem. S šátkem na hlavě a v černé jupce ke krku naskočila do seriálu Zlatá labuť.

„Dobová věc je pro herce vždy velmi zajímavá, protože vystupujete čistě za historickou figuru, nevkládáte do ní sebe. A v tom podle mě tkví herecká práce,“ pochvaluje si drbna ze Slunečné natáčení nového seriálu, kde se uvedla jako maminka lesbicky orientované prodavačky Aleny, kterou hraje Simona Lewandowská (23). Když vyšla z maskérny a kostymérny, zestárla o dobrých dvacet let.

Zlatá Labuť: Jak to bylo doopravdy

Video se připravuje ...

V duchu tehdejší módy se musela zahalit do babkovského šátku a černých šatů. „Ale mně se moje postava líbí. Je to taková milá, sympatická, obyčejná paní z maloměsta, která je okouzlena vším, co v Praze vidí,“ pochvaluje si herečka s tím, že se v některých případech použily opravdu dobové věci.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...

„Například, že tu chodím ve sto let starých botách nebo že materiály, které se používaly, jsou natolik kvalitní, že stále drží a nemají tendenci se trhat nebo párat,“ prozradila. Na dotaz, co by z tehdejší doby ráda viděla dnes, odpověděla: „Já bych chtěla vrátit slušnost a eleganci. Aby ženy chodily oblečené jako ženy a muži jako muži. A pak také vzájemný respekt.“

Zlatou labuť sledujte 6. dubna od 20:20 na Nově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.