Ivan Lupták alias MUDr. Kratochvíl: Z Ordinace do Zlaté labutě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivan Lupták alias MUDr. Kratochvíl: Z Ordinace do Zlaté labutě!

Ivan Lupták
Ivan Lupták (Profimedia)

Bílý plášť a nemocniční kulisy vyměnil za dobový obchoďák. Ivan Lupták (36) alias doktor Vojta Kratochvíl z Ordinace si odskočí do Zlaté labutě. Zdánlivě nenápadný mladík brzy zahýbe dějem.

Mladík, kterému Marta Dancingerová(31) coby prodavačka Bára pomáhala s výběrem dokonalého dárku pro jeho milou, rozhodně nebyl v seriálu naposledy. „Moje postava se jmenuje Viktor. Je to nápadník Báry Bočkové alias Markéty. Jedná se, jak už to tak v životě bývá, o komplikovanou lásku, které ze strany okolí není přáno. Viktor je ale velký bojovník a rozhodně se Markéty není ochotný jen tak vzdát,“ naznačil herec vývoj své postavy.

Retro seriál má rád. „Sám za sebe mám tohle období, ve kterém se Zlatá labuť odehrává, rád, ale jen co se týče módy, architektury a designu. Tehdejší okupaci naší země Německem, dobu druhé světové války, považuji za jednu z nejsmutnějších ér našeho státu,“ svěřil se rodák z Kladna.

Martin Zounar si v Ordinaci v růžové zahradě 2 obarví vlasy na růžovo.

Video se připravuje ...

Co bude dál?

Tíživá atmosféra protektorátu se už promítne i do samotného seriálu! Všudypřítomné gestapo si našlo způsob, jak dopadnout nechvalně známého Marka Záhoře, kterého hraje Jan Dolanský (45). Klíčem k jeho nalezení se pro ně stane právě Bára. Gestapo věří, že se ji Marek pokusí zachránit, ať se stane cokoliv. Dramatické chvilky můžete sledovat už dnes od 20.20 hod. na TV Nova.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.