Marta Dancingerová prchla z ateliérů: Odskočila si na jachtu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Marta Dancingerová prchla z ateliérů: Odskočila si na jachtu

Marta Dancingerová alias prodavačka Bára Veselá ze Zlaté labutě.
Marta Dancingerová alias prodavačka Bára Veselá ze Zlaté labutě. (archiv Blesku)

Na dovolenou by vyrazila hned. Jenže zrovna teď Marta Dancingerová (31) alias prodavačka Bára tráví všechen čas v ateliérech, kde natáčí druhou sérii seriálu Zlatá labuť. Kamarádka Lenka se tedy nad Martou smilovala a vyvezla vytíženou herečku na jachtu. Alespoň v papírovém provedení...

Seriálová prodavačka Bára by si mohla hned založit zážitkovou agenturu pro zaneprázdněné herce. Stejně jako kdysi putovali po světě jen plyšáci místo svých majitelů, mohla by takto po moři posílat aspoň podepsané fotky zaneprázdněných kolegů. Vymyslela dokonalý plán hodné chytré horákyně – natáčí Zlatou labuť a zároveň si užívá plavbu na jachtě.

Vyšoupla rodinu!

Na cestu po moři herečka vyslala svůj podepsaný snímek, na který připsala pokyny jako: Dej mě do lahve a pošli po moři nebo Namaž se. Na starost si papírovou Martu vzala kamarádka ze Zlaté labutě, která je i její osobní maskérka. Přibalila si ji do batohu. „S Leničkou máme i přes všechny peripetie s pěšinkou uprostřed či špatně protáhlým obočím krásný vztah. Když prohlásila, že odjíždí s rodinou na jachtu a já hned řekla, že bych taky ráda jela, neváhala vyhodit z posádky nejméně oblíbeného člena rodiny a jela jsem já...“ popsala s vtipem sobě vlastním prodavačka Bára.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy

Video se připravuje ...

Týdenní plavba

Martu maskérka Lenka pravidelně »venčila« na pláži nebo v baru. „Chtěla bych jí tímto poděkovat, že za prvé dbala na moji bezpečnost, pravidelné mě mazala opalovacím krémem. Nechala mě kormidlovat, vzala mě na večeři, užívaly jsme si kafe na molu, ukázala mně krásné písečné pláže a nakonec jsme si trochu povyrazily s panem Aperolem,“ poděkovala Marta kamarádce za týdenní plavbu i roční spolupráci ve Zlaté labuti.

Zakázaná láska

Osobně se sympatická herečka k moři nejspíš jen tak nedostane, natáčení druhé série seriálu je totiž v plném proudu. Děj se bude i nadále točit kolem zakázané lásky prodavačky Báry k majiteli obchodního domu Petru Kučerovi alias Adamu Vaculovi (35). Další díl Zlaté labutě uvidíte dnes večer od 20.20 hod na Nově.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.