Hvězda Zlaté labutě Kolářová: Přišla s tajnou novinkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Zlaté labutě Kolářová: Přišla s tajnou novinkou!

Daniela Kolářová
Daniela Kolářová  (Aha! - Roman Souček)

Populární novácký seriál Zlatá labuť se dočká pokračování. Současná série tak nebude jedinou, kterou diváci uvidí. Magazínu Aha! Tv to svěřila jedna z hvězd dobového projektu, legendární herečka Daniela Kolářová (76). Ta ztvárňuje maminku majitelů »Labutě.«

Dnes, ve čtvrtek 27. dubna, poběží na Nově už 13. díl Zlaté labutě. Seriál je každý čtvrtek vždy druhým nejsledovanějším pořadem večera. První místo dál drží ZOO na Primě. Každopádně i tak je »labuť« mezi diváky oblíbená, a to je také rozhodující pro její pokračování.

„Měla jsem telefonát, že budeme točit další sérii. Tak se na to těším,“ řekla Kolářová. „Těší mě, že je seriál oblíbený, je to dobře...“ dodala herečka. To, že seriál nemá jasný konec, naznačila před několika týdny i jeho hlavní hvězda, představitelka prodavačky Báry Marta Dancingerová(31, na snímku v kroužku). „Do jisté míry jsem ráda, že nemá pevně daný počet dílů,“ prohlásila potutelně.

Bude další řada Zlaté labutě, prozradila Daniela Kolářová

Video se připravuje ...

Hodně hraje

Kolářová teď na jaře jezdí hodně na zájezdy s divadlem. Kvůli nim také přišla o rozhlasové natáčení. „Měla jsem nabídku, ale bohužel jsme to museli odpískat. Jedu hrát na Moravu divadlo a nevešli bychom se do rozvrhu natáčení,“ dodala paní Daniela.



Přečtěte si
Uživatel_5643472
20. 5. 2023 • 20:38

Hodně zdraví paní Kolářové

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.