Adam Vacula ze Zlaté labutě: Popularita je ŠOK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Adam Vacula ze Zlaté labutě: Popularita je ŠOK!

Herec ze Zlaté labutě Adam Vacula přiznal, že má za sebou divokou minulost.
Herec ze Zlaté labutě Adam Vacula přiznal, že má za sebou divokou minulost.  (TV Nova, Instagram)

Na Nově skončila první řada oblíbeného seriálu Zlatá labuť. Adam Vacula (35) alias Petr Kučera si v posledním díle vzal za ženu svoji snoubenku Markétu v podání Barbory Bočkové (33). Sám je v šoku z toho, jak se stal populárním.

Do natáčení Zlaté labutě hrál spíše v divadlech a měl jen užší okruh fanoušků. „Pak jdete na casting, a změní se vám život. Přestože si uvědomuju, že to takhle funguje, je to vlastně šok,“ prohlásil Adam. Těší ho nicméně, že »Labuť« v závěru jara sledovalo čím dál více diváků.

„Pro mě je pozitivní, když čtu nebo když zaslechnu, že seriál diváky sbližuje. To jsem pak šťastný, když můžu být součástí něčeho, co má takovou moc,“ doplnil Vacula. Jako Petr Kučera je v seriálu zamilovaný do prodavačky Báry v podání Marty Dancingerové(31). Kvůli rodinnému podniku se ale musel pod dohledem nacistů oženit s dcerou z vysoce postavené rodiny.

Nový původní výpravný romantický seriál Zlatá labuť: Podívejte se na trailer!

Video se připravuje ...

„Mně na něm přijde zajímavé právě to, že i když je z této vrstvy, zamiluje se do někoho ze zcela jiného světa. Baví mě zjišťovat, co je to, co ho na tom jeho světě už unavuje, je-li například něco, před čím vnitřně utíká, a podobně,“ dodal v rozhovoru pro MF DNES.

Bydlí s Besky

Vacula od loňska chodí s vítězkou Master Chefa z roku 2021 Veronikou Besky (29). „Bydlíme spolu, takže i přesto, že máme oba náročnější režim, vidíme se vždy chvíli alespoň večer nebo ráno,“ prozradil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.