Lucie Štěpánková ze Zlaté labutě: Pro lidi jsem mrcha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Štěpánková ze Zlaté labutě: Pro lidi jsem mrcha!

Lucie Štěpánková
Lucie Štěpánková (archiv Blesku)

Dokud hrála »velkou« Lucii Francovou ve Vyprávěj či kadeřnici Renatu v Ulici, měli ji všichni rádi. Pak ale Lucie Štěpánková (42) zatápěla v Případech 1. oddělení coby nová šéfka majoru Kozákovi (O. Vetchému) a od té doby to herečka od diváků schytává!

A nepomáhá ani to, že nyní hraje prodavačku gramodesek v seriálu Zlatá labuť. Pro všechny je to ta potvora z 1. oddělení! „Lidi na ulici nebo v obchodě mě doteď oslovují a říkají, že jsem pěkná mrcha,“ svěřila deníku Aha! Štěpánková. „Ale nikdy se mi nestalo, že by mi kvůli tomu třeba neprodali rohlík,“ řekla herečka s úlevou. Hůř prý byl na tom její kolega Miroslav Hanuš (60) alias nenáviděný major Korejs. „Říkal mi, že na něj lidi byli skutečně zlí! Ale ke mně jako k ženě si to asi nedovolili,“ dodala Štěpánková s úsměvem na včerejší společné snídani herců ze Zlaté labutě. Divácky úspěšný retro seriál bude na obrazovkách televize Nova pokračovat i po prázdninách.

Vacula vaří pro Besky

Fešák ze Zlaté labutě Adam Vacula (35) přišel na snídani v pražském Café Louvre i se svou partnerkou Veronikou Beskydiarovou alias Besky (29). Ta je výherkyní soutěže MasterChef, takže by si kdekdo mohl myslet, že u nich vaří pouze ona a Adama do kuchyně nepustí. „Adam umí skvěle vařit, o tom žádná. Dopňujeme se a vaří i on,“ překvapuje Besky. Evidentně jim to vyhovuje, protože na akci byli jako dvě hrdličky.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy

Video se připravuje ...

Proč Maurerová tají partnera

Bývalá kadeřnice Digi z Ulice Michaela Maurerová (43) je ve Zlaté labuti za tajemnou Elišku. A tajnůstkářka je i v soukromém životě – už 8 let vytrvale tají svého partnera. „Pro lidi by to bylo podle mě zklamání, kdybych odhalila svého přítele,“ řekla Aha! herečka. „Ne že bych měla potřebu ho tajit, ale respektuji, že si to nepřeje,“ vysvětlila.

Bábek opět ředitelem

Mezi herce Zlaté labutě patří i Jiří Bábek (58), který v seriálu Dobré ráno, Brno! ztvárnil ředitele České televize. „Tuto roli si měl původně střihnout sám pan ředitel Petr Dvořák, ale kvůli nabitému programu ji nakonec odmítl,“ prozradil Aha! Bábek.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.