Herec Adam Vacula alias Petr Kučera: Návrat do Zlaté labutě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Herec Adam Vacula alias Petr Kučera: Návrat do Zlaté labutě

Vaculův návrat ze Švýcarska bude zdánlivě chladný.
Vaculův návrat ze Švýcarska bude zdánlivě chladný. (Profimedia/facebook)

Chvíli to vypadalo, že jeho postava Petra Kučery ve Zlaté labuti definitivně skončila. Teď se fanoušci konečně dočkají! Herec Adam Vacula (35) se po seriálovém výbuchu vrací na scénu. Ale otazníky visí nad hercem Petrem Kostkou (85).

S jedním už se skoro rozloučili, druhý od začátku ve druhé sérii dostával víc prostoru. Jenže scenáristé opět zamíchali kartami. Zatímco herce Adama Vaculu dnes večer vrátí z lázní ve Švýcarsku, jeho seriálového otce Rudolfa zavřou doma s infarktem. Divák se dozví jen to, že se na něm podepsala kombinace stáří, dlouhodobého stresu a nejspíš i experimentální léky, které užíval. A herečka Daniela Kolářová (77) alias Božena naznačí, že to s ním nevypadá vůbec dobře...

Adam Vacula v Bodu obnovy: Ve filmu jsem od začátku mrtvý!

Video se připravuje ...

Alespoň že nejmladší z rodu Kučerů bude definitivně zpět. „Moje postava má tak trochu ochranitelský komplex a ve Zlaté labuti potřebuje dost často někdo zachránit. Petr musí dokončit, co začal,“ prozrazuje sympaťák Adam Vacula, který alespoň díky seriálové pauze stihl připravit v létě překvapení pro svou přítelkyni Besky (30) z MasterChefa a vzal ji do Paříže. Zlatou labuť sledujte už dnes večer od 20.20 hod. na Nově.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.