Reakce Daniely Kolářové na lesbickou dceru: Facka a urážky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Reakce Daniely Kolářové na lesbickou dceru: Facka a urážky!

Ta mlaskla aneb Kolářová udeřila Ryšku.
Ta mlaskla aneb Kolářová udeřila Ryšku. (﷯Foto ﷯Nova, Instagram, ara)

V seriálu Zlatá labuť byla za noblesní dámu, v druhé sérii ale scenáristi přitvrdili. Poté, co se herečka Daniela Kolářová (76) coby Božena Kučerová dozví, že dcera je lesba, začnou lítat facky.

Jakmile Kučerová zjistí pravdu o své dceři Kristýně Ryšce (38) alias Ireně, pořádně se rozlítí. Nejdřív jí prohledá kancelář, pak jí vrazí tvrdý políček. „Taková hanba...  Není to nemoc, jak říkají, je to jenom ostuda,“ říká Daniela. Herečka sama doma nic podobného řešit nemusela, při výchově synů Šimona a Matěje ale zjevně moc liberální nebyla. „Měla jsem složité dětství, ale svoje děti jsem se snažila vychovávat. Samozřejmě uděláte strašnou spoustu chyb, ale nebylo to v nějakém drilu nebo přísnosti,“ naznačila víc manželka herce Jiřího Ornesta (†70). „Spíš jsem chtěla, aby z nich byli dobří lidé, poctiví a aby se jim dobře dařilo,“ dodala Daniela Kolářová. Jak se celá situace bude dál vyvíjet, sledujte dnes večer od 20:15 na Nově.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy

Video se připravuje ...

Tajná svatba

Moc dobře se v seriálu nevede ani doktorce Sofii, která léčí invalidního Rudolfa (Petr Stach, 49) z následků mozkové obrny. A kromě pervitinu, který mu podává, z něj dělá i muže. V soukromí to ale má herečka Marta Maťová (34) vyřešené. Před měsícem se v tichosti vdala za filmaře Michala Kondrlu (37). Dodnes na svém Instagramu sdílí fotky z veselky, na kterou oblékla jednoduché bílé šaty.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Radoslav Heyl
22. 9. 2023 • 17:06

A realita je zřejmě podle vás, že nic takového se přece dít nemohlo, že?!

pravlast
21. 9. 2023 • 11:38

Scénáristi asi mají LGBT hodně pod kůží a podobné scénky aktivisti budou vydávat za realitu a žádat o manželství a vše s tím spojené.Jen tak dál

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.