Beáta Kaňoková čeká miminko: Jak to zamává Zlatou labutí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Beáta Kaňoková čeká miminko: Jak to zamává Zlatou labutí?

Beáta Kaňoková je velmi charismatická herečka, kterou jistě znáte nejen z televize, ale také z filmového plátna
Beáta Kaňoková je velmi charismatická herečka, kterou jistě znáte nejen z televize, ale také z filmového plátna (Profimedia)

Byla tak unavená, že zničehonic upadala do mikrospánku a bylo jí špatně. Herečce Beátě Kaňoková (34) alias Evě ze Zlaté labutě se podařilo druhé těhotenství tajit několik měsíců. Až teď všechny zaskočila rostoucím bříškem!

Už ve své roli prodavačky Evy naznačovala, že by mohla být v jiném stavu s Jaroslavem Pleslem (48) alias nacistickým pohlavárem Gruberem. „Když jsme to točili, tak jsem ještě vůbec netušila, že čekám miminko. Bylo to tak hezký, když jsme si zpětně s holkama uvědomily, že mi to ve scénáři předpověděli,“ svěřila se herečka, s níž kolegyně Marta Dancingerová(32) a Simona Lewandowská (24) těhotenství hodně prožívají.

Slzy a radost

„Holkám jsem to řekla docela brzo, protože jsme kamarádky. Reagovaly tak, jak reagují kámošky. Měly radost, pobrečely jsme si...“ zavzpomínala sympatická tmavovláska, která má s expřítelem Tomášem Havlínkem (31) dceru Juditku. Právě její holčička se na sourozence už moc těší. „Slíbila mi, že mi bude pomáhat. Je nadšená,“ smála se herečka.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...

Dohady o jménu

„Necháme se překvapit, jestli to bude holčička, nebo kluk. Na jménech jsme se ještě neshodli, ale dcera v tom má jasno. Řekla, že to bude Tomáš, protože můj partner je Tomáš. Ale to jsme vyloučili. Ne, že by se nám to nelíbilo, ale chceme něco originálního,“ uzavřela hvězda Zlaté labutě.

Stále unavená

I když jí nebylo vůbec dobře, využila hereckých prázdnin k utajené své sladké novinky. „Necítila jsem se úplně ve své kůži, byla jsem strašně unavená, zničehonic jsem upadla do mikrospánku, naštěstí jsem měla volno, takže jsem nemusela nikomu vysvětlovat, proč je mi špatně,“ dodala. „Těším se, ale zároveň mám jisté obavy, aby všechno dobře dopadlo,“ přiznala. Zlatou labuť sledujte každý čtvrtek od 20.20 na Nově.

Volným pádem

„Společně jsme do toho skočili a rovnou volným pádem,“ vtipkuje o divákům neznámém partnerovi Tomáši Kotasovi a připojila snínek ze společného seskoku. S otcem svého druhého miminka přitom začala randit teprve nedávno, i když se znají už 11 let.

Co se bude dít dál?

I když tvůrci seriálu v několika dílech naznačovali, že by prodavačka Eva mohla být těhotná, asi zcela neměli v plánu udělat z ní maminku. „Tam s tím úplně nepočítáme,tak uvidíme, jak to bude dál. Eva to nebude mít jednoduché, trochu se tam zamotá do trojúhelníku a bude lavírovat nad takovými nepříjemnými událostmi. Nebude to úplně veselé,“ naznačila osud svojí postavy. S bříškem chce odehrát i listopadovou premiéru v divadle.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
8. 12. 2023 • 11:41

Tuhle hérečku znám z oblíbeného seriálu Pan profesor, kde exceloval Vojta Dyk. Kaňoková mu tam svým přehráváním dělala takové druhé housle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.