Hvězdná posila Zlaté labutě! Vaculova láska zamíchá kartami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hvězdná posila Zlaté labutě! Vaculova láska zamíchá kartami

Adam Vacula v Zlaté labuti
Adam Vacula v Zlaté labuti (tv nova)

Už brzy vtrhne na televizní obrazovky třetí a zároveň závěrečná řada seriálu Zlatá labuť. V ní se kromě oblíbených hrdinů objeví i vítězka MasterChefa Veronika Beskydiarová (30), přezdívaná Besky. Dostala roli jeptišky.

Obsazení kuchařky, která v minulosti v žádném filmu či seriálu nehrála, nebude jen tak. „Dohodil ji produkci její partner Adam Vacula, který ztvárňuje jednoho z majitelů Labutě,“ prozradil zdroj ze zákulisí. To ale Besky vyvrací. „Adam s tím neměl nic společného, oslovili mě přímo z produkce,“ prohlásila. „Byla to skvělá příležitost, jak si vyzkoušet něco nového,“ dodala.

Adam Vacula v Bodu obnovy: Ve filmu jsem od začátku mrtvý!

Video se připravuje ...

Fanoušci a fanynky seriálu na sociálních sítích spekulovali, zda Besky zamotá v ději Adamovi hlavu. „Jeho seriálová přítelkyně Bára utekla za hranice, takže se Besky určitě objeví v obchoďáku a svede ho,“ notovali si. Jenže pak televize Nova oznámila, že Besky si zahraje jetišku z kláštera, který skrývá uprchlíky. V závěrečné řadě seriálu se objeví také Šárka Krausová (36) a Natalie Golovchenko (31).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.