Hvězda Zlaté labutě Kristýna Ryška: Seriál ji vytáhl ze dna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Zlaté labutě Kristýna Ryška: Seriál ji vytáhl ze dna!

Aspiruje na módní ředitelku obchodního domu a musí se tak i oblékat.
Aspiruje na módní ředitelku obchodního domu a musí se tak i oblékat. (Foto TV Nova)

Ačkoliv její kariéra už pár let trvá, až role Ireny Maškové v aktuálně vysílané Zlaté labuti ji masově proslavila. Jak ale Kristýna Ryška (38) přiznává, prožila si před vstupem do seriálu pád na dno.

A to poté, co před deseti lety dobrovolně odešla z nekonečného seriálu Ulice, v němž hrála Theu. „Následoval docela drsný pracovní propad, protože jsem neměla v Praze žádné divadelní zázemí. Dva tři roky to bylo dost bídné,“ svěřila Kristýna. „Pak se to začalo lehce obracet k lepšímu, až přišel dvoudílný film Metanol. To byl přelom. Najednou vás režiséři a producenti vidí v jiné roli než v tom nekonečném seriálu,“ doplnila s tím, že následně přišla mimo jiné nabídka do Zlaté labutě.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...

Díky ní si podle informací magazínu Aha! Tv sáhla nejen po masové popularitě, ale také na krásný finanční výdělek, který se pohybuje okolo 100 tisíc korun měsíčně. „Můj pracovní rozjezd posledních let nebyla náhoda, spíš důsledek výběru, respektive výdrže,“ dodala Ryška v rozhovoru pro MF DNES.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alena Lechnýřová
21. 3. 2024 • 07:35

Zlatá labuť, ač je to v podstatě červená knihovna, má úspěch i díky obsazení, kde je konečně méně "profláknutých" tváří, které jsou vidět všude. Vyplatilo se dát šanci neokoukaným.

Věra vavavav
20. 11. 2023 • 07:56

Kristýna Ryška, úžasně zahraná role, kterou podtrhují kostýmy, které umí s grácií nosit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.