Hvězda Zlaté labutě Simona Lewandowská: Režiséři o ni válčí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Hvězda Zlaté labutě Simona Lewandowská: Režiséři o ni válčí!

Simona Lewandowská
Simona Lewandowská (﷯Foto ﷯Nova, Instagram, ara)

Je doslova na roztrhání! Simonu Lewandowskou (24) v posledním roce zavalili producenti a režiséři desítkami nabídek na filmování, a sami mezi sebou dokonce vedou o novou hvězdu stříbrného plátna boj.

Je mladá, krásná a talentovaná a takových hereček není zrovna moc. „Jakmile se Simona objevila jako prodavačka Alena ve Zlaté labuti, okamžitě o ní začal velký boj. A ten zatím vyhrál režisér Vejdělek, který ji obsadil do pokračování Aristokratky,“ říká filmová kritička Mirka Spáčilová. Podle informací magazínu Aha! Tv má Simona spousty pracovních nabídek, ale vesměs je kvůli velkému vytížení ve Zlaté labuti odmítá.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy

Video se připravuje ...

Takže zatímco teď fanoušci můžou Lewandowskou vidět v Aristokratce ve varu, kde hraje rebelku Denisku, nebo v nových dílech seriálu Dobré ráno, Brno! na České televizi, Simona ve kbelských ateliérech v Praze natáčí třetí řadu Zlaté labutě. V ní se rozlouskne její lesbický vztah s šéfkou obchodního domu Irenou Maškovou v podání Kristýny Ryšky (38). Nova by měla závěrečnou řadu dobového seriálu začít vysílat během února.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.