Kaňoková odhalila lechtivé těhotenské fotky: Zahalená jen mlhou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kaňoková odhalila lechtivé těhotenské fotky: Zahalená jen mlhou

Beáta Kaňoková v seriálu Zlatá labuť
Beáta Kaňoková v seriálu Zlatá labuť (TV Nova)

Jako v pohádce. Oblečená, neoblečená se nechala vyfotit Beáta Kaňoková (35). „Spala jsem tehdy jen asi čtyři hodiny kvůli zkoušení a natáčení seriálu Zlatá labuť a navíc jsem byla ve čtvrtém měsíci těhotenství,“ bránila se herečka focení v průsvitném přehozu.

Nejvíc ji děsilo, že někdo předčasně odhalí její požehnaný stav. Vznikly ale překrásné až snové snímky, které budou herečce vždycky připomínat výjimečné okamžiky. Navíc je podle svých slov zase zpět ve svém těle.

Hvězda Zlaté labutě Beáta Kaňoková: Promluvila o těhotenství!

Video se připravuje ...

Pět měsíců totiž uteklo jako voda a představitelka prodavačky Evy, která ve Zlaté labuti touží po filmové roli, přivedla na svět druhé dítě. S partnerem, kameramanem Tomášem Kotasem, přivítali na svět chlapečka. „Doslova před pár dny přišel do našeho života náš malý T. Buď šťastný, buď zdráv a buď si jistý, že sis vybral dobře. Milujeme tě,“ vyznala se Beáta na sociální síti.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.