Pozdní lítost hvězdy Zlaté labutě: Netušila jsem, jaký humbuk to způsobí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pozdní lítost hvězdy Zlaté labutě: Netušila jsem, jaký humbuk to způsobí

Beáta Kaňoková, Marta Dancingerová a Simona Lewanwdowská ve Zlaté labuti
Beáta Kaňoková, Marta Dancingerová a Simona Lewanwdowská ve Zlaté labuti (David Kundrát, TV Nova)

Svatba herců Sáry Affašové (29) a Martina Donutila (32) byla utajovaná až do doby, kdy kolegyně a kamarádka Beáta Kaňoková (34) zvěčnila jeden z momentů svatby na svůj telefon a snímek pak sdílela na sociálních sítích. Že tím diskrétnost vzala za své, zjistila záhy.

Měla to být událost jen pro oči přítomných svatebčanů, pak ale dojatá hvězda Zlaté labutě, herečka Beáta Kaňoková, nažhavila telefon a rázem bylo po soukromí. Ačkoli to nemyslela zle a zveřejněným snímkem pouze chtěla vyjádřit své dojetí, pochopila, že se světem sdílela žhavou informaci, ke které měla mít veřejnost přístup až po svatebním dnu.   

„Já jsem to vůbec nechtěla nějak propálit, jak se potom všude prezentovalo. Já jsem jen z nich měla opravdu radost, že se vzali, a byla to vlastně svatba mojí kamarádky. Byla to krásná svatba, já jsem byla hrozně ráda, že jsem byla mezi hosty. A vlastně mi to bylo potom líto, že jsem něco takového sdílela, netušila jsem, jaký humbuk to způsobí,“ sypala si Kaňoková popel na hlavu v rozhovoru pro eXtra.cz. Po spuštění laviny se sklopenýma ušima přispěchala k nevěstě, kterou ovšem zveřejněný snímek nerozhodil, a herečka si tak mohla oddychnout.

Sára Affašová a Martin Donutil na Českém lvu: Prozradili detaily jejich svatby!

Video se připravuje ...

Ačkoli je Beáta šťastně zadaná, o chytání kytice se na svatbě svých kamarádů nepokoušela. Zkušenosti s touto tradicí totiž už má, jenomže se ukázalo, že na slova s ní spojena nakonec nedošlo. „Já už jsem kdysi chytila kytici a neplatí to, že se do roka člověk zasnoubí. Ani jsem se o to výrazně nesnažila,“ dodala Beáta Kaňoková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.