Dykova seriálová partnerka promluvila: Brutální šikana po natáčení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Dykova seriálová partnerka promluvila: Brutální šikana po natáčení

Vojta Dyk a Beáta Kaňoková ze seriálu Pan profesor
Vojta Dyk a Beáta Kaňoková ze seriálu Pan profesor (archiv, z filmu Pan profesor)

Třiatřicetiletá herečka popsala hororové zkušenosti s majitelkou domu, u které bydlela v podnájmu. „Když byt nabízí, chová se mile, nicméně po podepsání smlouvy, úplně otočí," lamentovala Beáta Kaňoková na internetu.

„Je zlá, pořád všechny otravuje, neustále chodí po chodbách a ptá se lidí, co třeba jenom přijdou na návštěvu, kam jdou, do kterého patra a jestli tam náhodou taky nebydlí, aniž by platili nájem. Zvoní, obtěžuje, je panaroidní a dokáže vám fakt znepříjemnit život. Po necelém roce jsem se vystěhovala," okomentovala Beáta Kaňoková skandální chování majitelky jednoho z pražských činžáků.

Tatiana Dyková pro časopis Moje Psychologie: 

Video se připravuje ...

„Nájem jsem platila včas, chovala se slušně. Žádné party jsem opravdu nepořádala. Ona měla problém i s tím, že mi tam chodí hlídat dítě chůva, když já jsem v práci. Dokonce měla tu drzost mi říct, že tam asi chodí taky na záchod a myje si ruce," šokuje odpudivými detaily šikany herecká partnerka Vojty Dyka (37) ze seriálu Pan profesor.

Velká premiéra filmu s Vojtou Dykem: Útěk s manželkou Táňou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.