Kaňoková o sexy scénách s Dykem: Strach z reakce Vilhelmové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kaňoková o sexy scénách s Dykem: Strach z reakce Vilhelmové!

Jiskřivá láska Vojty s Beátou bude pokračovat.
Jiskřivá láska Vojty s Beátou bude pokračovat. (Foto TV Nova)

Doslova přes noc se z ní stala úspěšná a známá herečka. Beáta Kaňoková (33) se proslavila díky seriálu Pan profesor, kde září po boku svého kolegy Vojty Dyka (37). Před kamerou si užili i dost lechtivých scének a nadějná herečka doufá, že si tím neznepřátelila Vojtovu manželku Tatianu Dykovou (44).

Před kamerou jim to jako dvojici skvěle klape, ale jak to je mezi Beátou a Vojtou v reálu? „Jako na pivo spolu nechodíme, ale myslím si, že jsme přátelé," svěřila se herečka pro eXtra.cz. I když by si spolu i rádi někam zašli, nemají na to čas. Oba dva jsou v poslední době velmi pracovně vytížení.

Vojtěch Dyk vydává videoklip ke skladbě Šumavský otčenáš: Hudební pocta přírodě vychází symbolicky přesně v čase slunovratu

Video se připravuje ...

Pro tvůrce seriálu bylo prioritou, aby se Kaňoková a Dyk sblížili. Přeci jen je pojí milostná dějová linka, a kdyby si lezli na nervy, pro diváky by byly jejich erotické chvilky nedůvěryhodné. Beáta doufá, že Vojtova manželka Tatiana se na ni nezlobí. „Já doufám, že nežárlí. Sama se pohybuje v hereckém prostředí, ví, jak to chodí, a rozhodně je to vše na profesionální úrovni," podotkla pro jistotu Kaňoková.

Se Strachem Nacafe: Tatiana Dyková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.