Táňa a Vojta Dykovi: Místo moře svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Táňa a Vojta Dykovi: Místo moře svatba!

Tatiana a Vojtěch Dykovi
Tatiana a Vojtěch Dykovi (Profimedia.cz)

Herecká dvojice Táňa Dyková (43) a Vojta Dyk (36) se v létě nikam do zahraničí nechystají. Oba manželé budou mít pracovně napilno a tak se rozhodli, že si léto užijí v Čechách. Mají v plánu obrážet svatby svých kamarádů, kde se nejen dobře nají, ale i pobaví.

Rodinné dovolené mají Dykovi rádi, ale letošní léto plánují strávit v Čechách. „Zahraničí máme vždy v plánu v lednu. Je to pro nás herce doba, kdy se po Vánocích nehraje. V létě nám je líto odjíždět, protože jsou Čechy krásné,“ svěřila se herečka webu Super.cz. Co tedy plánují o parných měsících dělat?

Se Strachem Nacafe: Tatiana Dyková

Video se připravuje ...

„Měla bych natáčet film Bratři, což je příběh o bratrech Mašínech. Budeme na chalupě. Mnoho našich kamarádů se vdává a žení, tak budeme objíždět svatby. Budeme si užívat Čechy,“ prozradila Dyková. Ciziny se tedy spolu se syny Cyrilem, Aloisem a starším Františkem dočkají až po Vánocích. Alespoň se je na co těšit.

Vojta Dyk si 2 roky po svatbě s Táňou postěžoval: Doma mě nikdo neposlouchá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.