Sympaťák Vojta Dyk se vrací jako... Zamilovaný Pan profesor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sympaťák Vojta Dyk se vrací jako... Zamilovaný Pan profesor!

Vojta Dyk v seriálu Pan profesor
Vojta Dyk v seriálu Pan profesor (TV Nova)

Zpátky na gympl! Se startem nového školního roku se Vojta Dyk (37) vrací na obrazovky TV Nova jako Pan profesor. V druhé řadě oblíbeného seriálu ze školního prostředí ho čeká velká láska.

Potvrdil to i sám herec. „Pokračování Pana profesora je velká romantika, kterou se obě postavy snaží přežít,“ pronesl Dyk o svém seriálovém vztahu s Beátou Kaňokovou (33), která hraje učitelku češtiny Karolínu, jež povýší na zástupkyni ředitele gymnázia. A jaký je manžel Tatiany Dykové (44) jako partner mimo kamery? „Dobrej. Myslím, že je úplně jedno, co řeknu, ale dobrej,“ řekl deníku Aha! Vojta se smíchem.

Vojtěch Dyk vydává videoklip ke skladbě Šumavský otčenáš: Hudební pocta přírodě vychází symbolicky přesně v čase slunovratu

Video se připravuje ...

Během natáčení ho nejvíc vytáčelo, když na place nebyl čas. „Sám ho mám málo,“ posteskl si herec a muzikant, který kromě hraní vystupuje s kapelou Tros Discotequos a v neposlední řadě je i tatínek. Jako Pana profesora ho můžete vidět už dnes od 20.20 na Nově.

Vojta Dyk si 2 roky po svatbě s Táňou postěžoval: Doma mě nikdo neposlouchá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.