Tatiana a Vojta Dykovi: Celebritní škola pro kluky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tatiana a Vojta Dykovi: Celebritní škola pro kluky

Rodiče se rádi zapojují do školních akcí svých potomků
Rodiče se rádi zapojují do školních akcí svých potomků (Koláž Ahaonline.cz)

Kluci Tatiany (44) a Vojty (37) Dykových docházejí na školu, která je výjimečná tím, že ji navštěvuje také spousta potomků jiných známých rodičů. Zapojení celebrit do jejich uměleckého rozvoje v rámci školních akcí je tak nabíledni.

„Chodí tam děti mnoha herců. Pan ředitel s takovou sbírkou počítá. Škola je to akční a dělá různé společné akce. A když má někdo čas, tak pomáhá. Před Vánocemi jsme třeba hráli betlém,“ objasnila Tatiana Dyková výjimečný charakter školy na pražských Vinohradech a ohledně rozdílných talentů své drobotiny dodala:

Tatiana Vilhelmová promluvila o svatbě s Vojtou Dykem a dětech!

Video se připravuje ...

„Prostřední Cyril by vás z fleku pobavil. Nejmladší Lojzík se spíš ‚podědovatěl‘, píše povídky a básničky a je to kouzelné. Nejstarší František sice chodí do dramatického kroužku, zásadně ale nemusí před obecenstvo,“ prozradila manželka Vojty Dyka na webu Super.cz.  

Herečka má z prvního svazku s producentem Pavlem Čechákem syny Františka (17) a Cyrila (14), se současným manželem pak vychovává syna Aloise (9). 

Tatiana jako Adele - Send My Love

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.