Dyk a Vilhelmová: Vytoužená holčička na cestě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dyk a Vilhelmová: Vytoužená holčička na cestě?

Tajná svatba Dyka a Vilhelmové proběhla na 1. máje
Tajná svatba Dyka a Vilhelmové proběhla na 1. máje  (Profimedia)

Od tajné svatby Tatiany Vilhelmové (43) a Vojty Dyka (36) uběhly už tři roky a synek Alois už se taky nedrží jen máminy sukně. Příští týden oslaví už deváté narozeniny. Nabízí se tak otázka - zda-li není skutečně ten pravý čas na vytouženou holčičku? 

„Jestli se rozhodneme jít do toho znovu, myslím, že ji mít budeme. Mateřství je pro mě v životě zásadní,“ prozradila Vilhelmová v rozhovoru pro Magazín DNES. Netají se tím, že by si holčičku přála, čtyři chlapy jsou prý podle jejích slov někdy moc. 

Přírůstek do rodiny by jistě uvítaly i děti - zvlášť nejstarší syn František (17), kterého má Tatiana, stejně jako druhorozeného Cyrila (15), s exmanželem, Pavlem Čechákem. Už dříve se totiž pochlubila, že se o nejmenšího člena rodiny umí hezky postarat a vždy si na něj rád najde čas. 

Táňa Dyková o setkání s Jiřinou Bohdalovou: Poslala mě do p*dele!

Video se připravuje ...

„Nejstarší už má samozřejmě svoje kamarády, partu. Už má i holku a trochu jiné zájmy, zároveň je ale velmi tolerantní a s nejmladším Lojzíkem si občas pořád hraje a věnuje mu svou pozornost,“ řekla podle Ženy.iprima.cz spokojená trojnásobná maminka. 

K rodičovským povinnostem se umí postavit i Vojta Dyk. Ten přijal oba kluky z prvního manželství za své a mezi dětmi nedělá rozdíly. „Každý syn potřebuje něco jiného, což je na tom nejsložitější. Nejstarší má v sobě klidnou moudrost, prostřední potřebuje vymezit určité hranice, nejmladšímu občas musíme dodávat sebevědomí, aby se nebál říct svůj názor a projevit se. Ale přísní, akurátní nejsme. Dalo by se říct, že jim všechno povolujeme,“ uvedl už dříve k výchově synů. 

Meda, představení uvedené na letní scéně Musea Kampa k 100. narozeninám Medy Mládkové.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
15. 5. 2022 • 09:16

Právě, že Hugo poukazuje na hrubku, tak jsem to alespoň pochopila. Táně bych tu holčičku přála a hlavně také zdraví.

stalaning
9. 5. 2022 • 12:26

Twl, to je bizár, babička chce vnukovi porodit dceru

mika
6. 5. 2022 • 12:04

já být Tatianou, tak na vás podám žalobu, za ty vaše frky???? mám tam taky otazník???

Huga
6. 5. 2022 • 08:27

soory Tu hrubku tam mám schválně, to pochopí i tupec, v tom kontextu, že po měkké souhlásce je vždycky měkké i. Ale asi ne každý tupec, koukám.

soorry
6. 5. 2022 • 07:28

Základka chybí i vám. Správně: čtyři chlapi. Jinak počítá správně, 3 synové a 1 manžel jsou 4.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.