Hegerová (†89): Takhle ji ztvárnili ve Tváři! Několikrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hegerová (†89): Takhle ji ztvárnili ve Tváři! Několikrát!

Hana Hegerová
Hana Hegerová (Profimedia)

Královna šansonu, skvělá zpěvačka, obdivovaná umělkyně. Písně Hany Hegerové (†89) byly z těch, které se v show Tvoje tvář má známý hlas objevovaly se železnou pravidelností. Skvěle si s nimi poradil třeba Petr Rychlý či Tatiana Vilhelmová. Porota jásala, mnohdy tleskala vstoje a nešetřila chválou.

Paradoxně dnes večer, kdy nás v show čeká československé kolo, některou z písní šansoniérky, která v týdnu odešla do uměleckého nebe, neuslyšíme. I když jí už delší dobu zdraví nepřálo, show prý sama sledovala a o výkonech se vyjadřovala víc než pochvalně. „Paní Hegerová se na pořad dívala a moc se jí to líbilo. Podle ní to zvládl Petr Rychlý opravdu skvěle a bylo to úžasné,“ svěřila Aha! její hospodyně po vystoupení populárního komika. A nebyl sám, kdo se do její kůže alespoň na chvíli v rámci show převtělil!

Petr Rychlý

Čerešně

Emoce. To bylo nejčastější slovo, které padalo z úst porotců po proměně Petra Rychlého. „Já jsem srdcař a to srdce jsi tam dal neuvěřitelně,“ komentovala to z porotcovského křesla Jitka Čvančarová. Ostatní ale nešetřili ani vtipnými hláškami. „Já jsem si tady napsal Mikuláš, protože mám pocit dítěte, který stojí před Mikulášem a není si úplně jistý, jestli to je táta nebo ne,“ glosoval brilantně Aleš Háma. Petrova proměna byla dokonalá.

Hegerová měla jasno o pohřbu, i co s popelem. A Ivanka Devátá už knihu nedopíše

Video se připravuje ...

Patrik Děrgel

Tak abyste to věděla

Šlo o duet z nesmrtelného muzikálu Kdyby tisíc klarinetů, a tak Patrikovi tenkrát vypomohl Ondřej Ruml, který se převlékl za Waldemara Matušku. „Trošku podoba s Rumcajsem, ale pěvecky úplně Matuška,“ usmívala se v porotě modelka Tereza Maxová. „Je zvláštní, jak si tohle bláznivý třeštiprdlo najednou osvojí ženský pohyby, vnímání světa, ženský křenění. Není to vůbec směšný a je to tak, jak to má bejt. Bylo to jedničkový,“ dodala stálice poroty Aleš Háma.

Celý článek a další proměny najdete v tištěné verzi Aha! 28.3.2021

Hlaváčová odmítá očkování. Vnuk Hegerové o pohřbu. A Rosák do zpráv!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.