Šok pro fanoušky Vilhelmové: Voříšková jí vyfoukla kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šok pro fanoušky Vilhelmové: Voříšková jí vyfoukla kšeft!

Premiéra filmu Vlastníci
Premiéra filmu Vlastníci (Blesk:Martin Hykl)

I když si všichni pochvalovali výkon Tatiany Dykové (41), dříve Vilhelmové, v divadelní hře Meda, letos v létě si stoletou mecenášku umění nezahraje. Vyšoupla ji Tereza Ramba (30), dříve Voříšková.

„Konečně vám mohu říct to sladké tajemství. Budu Meda. Budu se na vás těšit na Kampě,” prozradila hvězda filmových Bobulí na sociálních sítích.

Těžké učení
Zároveň zveřejnila fotku, jak se učí scénář a po zemi se batolí půlroční syn Mikuláš, kterého má se svým mužem, tanečníkem Matyášem Rambou (27). A posteskla si, že jí text neleze do hlavy. „S přicházejícím mlíkem odešla má paměť,“ vtipkovala herečka a maminka.

Dvě herečky
Dyková loni hrála Medu na nádvoří Musea Kampa dva měsíce bez alternace. Zpočátku nikdo nepočítal s tím, že se bude hra uvádět víc než jen jedno léto. Táňa proto měla smlouvu jen na jednu sezonu. Inscenace se ale stala diváckým hitem. Letos se proto v roli Medy budou střídat hned dvě herečky – kromě Terezy ještě Pavla Beretová (36), která nedávno zazářila na obrazovkách ČT jako vyšetřovatelka v Místě zločinu Ostrava. Obnovená premiéra se má uvádět od 4. července do 9. září.

Opožděná premiéra
Ještě předtím ale Terezu čeká filmová premiéra. Už 25. června se v kinech objeví snímek 3Bobule. Třetí pokračování komedie z vinařského prostředí se měl promítat už od 12. března, avšak přesně v tu dobu vypukla pandemie koronaviru a všech 180 kinosálů, kde byl snímek připraven k promítání, uzavřeli.

Meda, představení uvedené na letní scéně Musea Kampa k 100. narozeninám Medy Mládkové.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.