Tatiana Dyková končí s prací: Pauza kvůli miminku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Tatiana Dyková končí s prací: Pauza kvůli miminku?

Vojta Dyk a manželka Tatiana.
Vojta Dyk a manželka Tatiana. (archiv Blesku)

Jedna z nejoblíbenějších českých hereček si dává roční pauzu. Tatiana Dyková (41) si chce odpočinout od práce. Naposledy si delší volno dopřála, když plánovala s manželem Vojtou Dykem (34) miminko. Chystá se i tentokrát dvojice rozšířit rodinu?

Herečka si pauzu naordinovala hned po derniéře letní sezóny představení Meda, která se uskutečnila na den 100. narozenin Medy Mládkové, tedy 8. září. „Cítím, že jsem v herecké kariéře dosáhla nějakého bodu, a teď se chci rozhlédnout, jestli v tom pokračovat, nebo jestli jsou jiné cesty,“ řekla dle deníku Šíp.cz.

Velkou roli v rozhodnutí pauzy hraje také svatba. Herečka se totiž po dlouhých devíti letech letos v květnu provdala za Dyka. Veselka proběhla v Blatnici pod Svatým Antonínkem. Držitelku několika Českých lvů s hercem a muzikantem měla údajně oddat starostka. „Chci si to období ještě užít. Roli hrají i přátelé,“ řekla Dyková.

Z předchozího manželství s Pavlem Čechákem má herečka dva syna Cyrila a Františka. S Dykem má jedno dítě – syna Aloise. Dle Šípu se zamilovaný pár již v minulosti nechal slyšet, že by si přáli holčičku. Zda si herečka vzala pauzu od hraní také kvůli rozšíření rodiny, ukáže čas.

Na video s Tatianou Dykovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
4. 10. 2019 • 23:17

Ewwa - ne Pytlíček, ale Pytlík!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.