Dyk jako z Vrchní, prchni: Na premiéře roznášel panáky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dyk jako z Vrchní, prchni: Na premiéře roznášel panáky!

Premiéra filmu Příliš osobní známost: Vojtěch Dyk byl u baru pečený, vařený
Premiéra filmu Příliš osobní známost: Vojtěch Dyk byl u baru pečený, vařený (CNC_Pavel Machan)

Ještě zasunout do zadní kapsy »kasírtašku« a mohl si v kavárně Lucerna přivydělat jako falešný číšník Dalibor Vrána z filmu Vrchní, prchni. Vojta Dyk (34) na večírku po premiéře nového českého filmu Příliš osobní známost sklízet ze stolu půllitry a roznášel panáky tvrdého alkoholu. 

„A polívčička byla?“ jako by si zpěvák a herec mumlal pod vousky, když ze zaplněného stolu na mejdanu po promítání sbíral prázdné sklenice a nosil je k baru. Tentokrát neměl na nohou jen ponožky jako na slovenském Plese v opeře, a tak se mohl všem postarat o pitný režim. Pro sebe, svou ženu Táňu Vilhelmovou (41) a kumpány pak objednal tác plný panáků a než by čekal, až mu ho dosenou, proplétal se sám mezi lidmi v přítmí kavárny jako zkušený čísník. S účtem na něj naštěstí nikdo nelusknul, a tak nemusel vysvětlovat, že má tmavé kalhoty i bílý roláček náhodou.

„Na večírku se s Táňou oba bavili. Před odchodem si nechali zahrát několik vypalovaček a divoce spolu tancovali. Objímali se a dali si pusu. Když jsem po půl jedné odcházel, ještě na sobě neměli ani kabáty,“ popsal deníku Aha! jeden z premiérových hostů. Zpátky se nedržela ani Petra Hřebíčková (40), jež na plátně ztvárnila svobodnou třicátnici Natálii. Na baru se přede všemi zamilovaně tulila k Matěji Dadákovi (44), s nímž má syny Mikuláše (2) a Šimona (4).

Taťána Dyková: Točit sex je pro lehčí než hádku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.