Mega trapas Vojty Dyka: Teď už ho nespasí ani svěcená voda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mega trapas Vojty Dyka: Teď už ho nespasí ani svěcená voda

Vojta Dyk se svojí manželkou.
Vojta Dyk se svojí manželkou. (Profimedia.cz)

Informace je opravdu dobré ověřovat. Spoléhat se jen na šuškandu okolí, se může někdy opravdu krutě vymstít. To už dobře ví zpěvák Vojta Dyk (34), který pohřbil svého kritika, který ale nikdy nezemřel.

Zpěvák si totiž chtěl rýpnout do Jiřího Hromady (61), šéfa Gay iniciativy, který před lety kritizoval hit kapely Nightwork Globální oteplování. „Nejdřív jsme byli odsuzovaný, dokonce si pamatuju, že i panem Hromadou, který už bohužel nežije,“ řekl Dyk v interview pro Kytary.cz, jak píše portál eXtra.

Když o tom herce, dabéra a bývalého gay aktivistu Jiřího Hromadu redakce eXtra.cz informovala, byl pobavený i překvapený zároveň. „Opravdu? A mluvil o mně? Tak to asi někde najdu jeho číslo a zavolám mu ze záhrobí. Říká se, že když někdo někoho zaživa pohřbí, bude pak žít dlouho. Tak to bude hezké,“ bral to s nadhledem Dykům oponent.

Jeho spor s někdejším frontmanem kapely Nightwork prý vznikl tak, že podle některých tvrzení neměl Hromada správně pochopit nadsázku. Kapela nechtěla homosexuály urážet, ale naopak podpořit. „Nejdřív nás odsuzovali, pak chodili na koncerty a radostně se hlásili k tomu, že jsou homosexuálové,“ vysvětloval Dyk, jaký byl záměr jejich hitu a v co to nakonec vyústilo.



Přečtěte si
pabosev345@...
17. 12. 2019 • 15:50

Mo︆oXi.︆n︆et — skvělé sеznаmk𝚊 pro dоspělé, ktеří 𝚌htějí n𝚊jít s𝚎хuálníh𝚘 pаrtner𝚊

blamal
15. 12. 2019 • 09:50

Pohlednej,ale iq houpaciho kone.

st.rec
14. 12. 2019 • 22:14

Když ten trouba zpíval s úsměvem z kúru na pohřbu Karla Gotta tak už mě nepřekvapí ničím.Snad kdyby ukázal nějaký IQ.Ovšem to se asi čekat nedá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.