Dyk od Vilhelmové: Choulostivý problém s varlaty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dyk od Vilhelmové: Choulostivý problém s varlaty

Zpěvák Vojtěch Dyk
Zpěvák Vojtěch Dyk (Youtube)

Upřímnost nechyběla slavnému zpěvákovi během rozhovoru se slovenským moderátorem Krnčokem. Porotce soutěže The Voice vyzradil velmi soukromou věc týkající se jeho varlat. Bezprostřední prohlášení způsobilo pořádný rozruch.

Pohledný zpěvák Vojta Dyk (33) vyzradil v pořadu TV Markíza velmi intimní skutečnost. Partner Táni Vilhelmové (40), se kterou žije od roku 2013, tak šokoval nejednoho diváka. „Mně sestoupila varlata před rokem. Některým lidem to vzniká v tom prenatálním stavu, ale mně to prostě sestoupilo až před rokem. Ono to bylo tak, že nesestoupila najednou, ale sestoupilo jedno a pak druhé po půl roce,“ přiznal dle topky.sk zpěvák.

Na jeho slova pohotově zareagoval moderátor show. „Co myslíš tedy, jak ten syn přišel vlastně? Byl to zázrak, boží zázrak?“ zeptal se Dyka a naznačil tak, že je tedy poněkud zvláštní, že s touto skutečností zplodil se známou herečkou dítě. „Náš syn, naši všichni tři synové jsou boží zázraky, to musím říct,“ dodal zpěvák.

 Tři životy s Vojtou Dykem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
5. 4. 2019 • 13:32

Autor článku je nevzdelaný hovado! Debile redaktorský, zkus najít chybu!!! #Mně sestoupili varlata#

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.