Štědrý den Vilhelmové: Vánoce trávila s exmanželem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Štědrý den Vilhelmové: Vánoce trávila s exmanželem!

Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová (Foto Machan, Hykl, Kundrát, Pátek, )

V poslední době se do popředí dostává trend trávení vánočních svátků v zahraničí. Proto není žádným velkým překvapením, že řada celebrit vyrazila za teplem, jednou z výjimek je však herečka Tatiana Vilhelmová (40), která Vánoce jako každý rok tráví v Česku a to dokonce i ve společnosti exmanžela!

„Na Vánoce jsme vždycky v Praze, protože je rádi trávíme doma s rodinou,” svěřila se webu Super.cz herečka. Vilhemová je na svátky ráda obklopena nejbližší rodinou a přáteli. Dokonce Vánoce tráví i se svým exmanželem Pavlem Čechákem, se kterým má syny Františka (13) a Cyrila (10).

„Jsme takoví nadšenci. Kvůli dětem se sejdeme se všemi tatínky, babičkami a dědečky. Svátky trávíme společně,” svěřila se deníku Blesk Vilhemová, která má s Vojtou Dykem ještě pětiletého syna Aloise.

Všechny tři děti - Františka, Cyrila a Aloise herečka vychovává k tomu, aby si svátky užili především proto, že je celá rodina pohromadě. Vánoce u nich rozhodně nejsou založené na dárcích.

"Vánoce miluji a užívám si tu předvánoční atmosféru. Ale shon kvůli dárkům jsme už odstranili. Řekli jsme si, že každý dostane jeden opravdový dar. A děti jsou s tím v pohodě. Myslím, že znají hodnotu peněz a dárků. A tak pod stromečkem najdou třeba jen letenku," řekla Tatiana, která s Dykem velmi ráda cestuje a podle všeho vyrazí ještě letos do zahraničí. „Ještě jsme se ale nerozhodli kam, určitě to bude ale někam do tepla,” svěřila se herečka webu Super.cz.

 Tatiana Vilhelmová: Odstranili jsme vánoční shon a omezili dárky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
30. 12. 2018 • 14:48

Ty si ještě něco pamatuješ ěmudlo? Vždyť jenom slintáš v bulváru nad životy ostatních

ivoadler
29. 12. 2018 • 16:44

Já taky na dárky se ru. Z mých vzpomínek na vánoce v dětství si nepamatuju žádný dárek, ale zato mám pořád v paměti tu atmosféru pohody a dobré vůle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.