Dyk pod hrůzovládou Vilhelmové: To myslí vážně?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dyk pod hrůzovládou Vilhelmové: To myslí vážně?!

Vojta Dyk a Táňa Vilhelmová
Vojta Dyk a Táňa Vilhelmová (hermina.cz)

Drsná, nekompromisní  a manipulující… Taková bývá Tatiana Vilhelmová (40) ve svých filmových rolích. Tak nějak se dá odtušit, že ani v soukromí se nebude projevovat zrovna submisivně. Vojta Dyk (33) by prý mohl povídat…

Když jeden pevně svírá otěže, druhý se musí přizpůsobit. Nebo se vztah promění v neustálý boj o dominanci. Pakliže je skutečně Tatiana Vilhelmová ta, co doma vládne pevnou rukou, pak z toho, jak uvádí web Šíp.cz vyplývá, že tím, kdo sklání hlavu a ustupuje, je idol dívek a žen Volta Dyk.

Podle Šípu má domácnost herečky a zpěváka jasně daná pravidla. Nejen pro děti prý platí zákaz mobilu a tabletu za dveřmi jejich bytu. Vojta si tak někdy zřejmě může připadat nikoliv jako rovnocenný partner, ale spíše jako čtvrté dítě.

A pokud jde o děti, tady podle Šípu tkví i další bod možného sváru této dvojice. Tatiana by totiž prý chtěla čtvrté, jenže její biologické hodiny už pomalu odtikávají, hraje se o čas. Její protějšek se k tomu prý nakonec až tak aktivně nestaví, přestože prohlašoval, že by si druhého biologického potomka přál. Nakonec ale jeho život prostupují spíše zajímavé pracovní nabídky. A pro miminko není ideální načasování. Jenže jinak to podle Šípu vidí Táňa, která by si prý holčičku přála. Nechá se zpěvák nakonec od své ženy přesvědčit?

Vojta Dyk promluvil o svých láskách: 

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.