Táňa Vilhelmová: Prosadila si roli pro sebe i svoje děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Táňa Vilhelmová: Prosadila si roli pro sebe i svoje děti

Táňa evidentně ví, za jaké nitky zatahat.
Táňa evidentně ví, za jaké nitky zatahat. (Foto Aha! - ČT, ara)

V seriálu Zkáza Dejvického divadla, který vysílá Česká televize každé pondělí, hrají sami sebe nejen herci, ale i jejich děti. Pozorní diváci tak mohli vidět např. dceru Marthy Issové (38) či všechny tři syny Tatiany Vilhelmové (40). Ta si dokonce vynutila obsazení, přestože už dávno není členkou souboru.

Herečka měla stálé angažmá v Dejvicích od roku 2002 do 2013. Když se dozvěděla, že režisér a bývalý umělecký šéf divadla Miroslav Krobot (67) chystá seriál, ve kterém budou všichni její bývalí kolegové, dělala všechno pro aby tam byla taky. „Roli tam chtěla také Táňa Vilhelmová. Tak pro ni kluci scenáristi museli připsat jednu scénu, protože si tam prostě chtěla zahrát,“ prozradila kreativní producentka ČT Kateřina Ondřejková.

Překvapení tím byli i někteří herci Dejvického divadla. „Aha, to ani nevíme,“ divili se Lenka Krobotová (42) s Václavem Neužilem (39). A to ještě netušili, že si Vilhelmová, která s nimi nejdřív vůbec hrát neměla, prosadila štěk i pro své ratolesti.

Podle informací z České televize ve scéně, ve které spěchá na představení Spejbla a Hurvínka, drží za ruce své skutečné syny – Františka (13) a Cyrila (10) z manželství s Pavlem Čechákem (44) a Lojzíka (4), kterého má s Vojtou Dykem (33). Před divadlem se všichni potkávají s Hynkem Čermákem (46) a Davidem Novotným (49), kteří zase vedou za ruku dceru Marthy Issové režiséra Davida Ondříčka (49). Issová byla v době natáčení těsně po porodu druhé dcery Emilky (1).

Hrají i skuteční rodiče

V prvním díle si zahráli také rodiče herce Jaroslava Plesla (44) – maminka Ludmila a tatínek Jaroslav. Prarodiče Václava Neužila v díle s názvem Šmejdi naopak nebyli skuteční – jeho babičku představovala herečka Michaela Bendová (84) a dědečka režisér Jiří Fréhar (81).

 Špunti na vodě: Vilhelmová musela padat bez kaskadéra!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
2. 4. 2019 • 16:11

Známa vtěrka 😂😂😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.