Vilhemová v »Tváři«: Hvězdné manýry, dusno a útěky ze zkoušek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vilhemová v »Tváři«: Hvězdné manýry, dusno a útěky ze zkoušek!

dělá při natáčení dusno.
dělá při natáčení dusno. (Foto: Profimedia.cz)

Vypadá jako ohromná sympaťačka, jenže v případě Táni Vilhelmové (38) asi zdání klame! Alespoň to tak prý vypadá při natáčení pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

„Hraje si na příšernou hvězdu. Ale opravdu příšernou!“ svěřil týdeníku Sedmička člen natáčecího štábu a prozradil, co herečka ztropila za divadlo,když je šéfka a producentka  projektu Simona Matásková prosila o to, aby byli v průběhu natáčení vtipní. „Jenže Vilhelmová hned udělala scénu, že není žádný kašpar a že ze sebe blbce dělat nebude,“ prozradil zdroj.

„Je to tak, dělá problémy. Skoro nikdo jí tady nemá rád,“ potvrdil informace další člověk, který se také podílí na natáčení. Také prozradil, že herečka je při natáčení příliš upjatá a drží se stranou. Jedinou její spřízněnou duší se podle dostupných informací stal Aleš Háma. „To jsme tu ještě neměli. Vůbec poprvé soutěžící nejsou tým. Rozdělili se do menších skupinek a fakt jedou spíš sami na sebe,“ prozradil zdroj. Zdá se tedy, že partnerka Vojty Dyka si přišla do soutěže hlavně pro vítězství.



Přečtěte si
amej
5. 10. 2018 • 10:55

Herečka nic moc, baba taky nic moc, nevím fakt z čeho jí narostlo to sebevědomí. Jestli z Dyka tak už by měla pomalu splasknout

eisenbieger
6. 3. 2017 • 14:32

za kazdy obsazeni sundava kalhotky , kazdy producent to potvrdi

honzina
4. 3. 2017 • 11:03

Čím nicotnější hérečka a nižší IQ tím větší "hvězdné" manýry!!!! Co k tomu víc dodat, snad jen, že má IQ šumící trávy!!!!! Ubožačka k politování!!!!

-bello-
2. 3. 2017 • 22:42

-- K té Vilhémové mám jen to, že věděla do čeho jde, ne? Chápu, že nehce být za blbce, ale když to scénář vyžaduje , nemá sama moc prostoru.Tak to neměla brát! Já jen, že za blbce bývá vždy, když vyrazí s Dykem do barů a pak ztrácej zábrany a to jí nevadí.Tam glanc už nemá žádný! Tam je přímo on za vola a ona krá..A když se najust vymódí jak když vyrabovali kostymérnu, jsoun za kašpary fakt oba Měla jsem ji ráda , nějak vyprchává

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.