Drsné přiznání Vojty Dyka: Děti mu ztěžují život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Drsné přiznání Vojty Dyka: Děti mu ztěžují život!

Vojta Dyk a Tatiana Vilhelmová
Vojta Dyk a Tatiana Vilhelmová (Aha!)

Hodně divokou dovolenou má za sebou herecký pár Tatiana Vilhelmová (36) a Vojtěch Dyk (29)! Byli měsíc v Mexiku a vzali s sebou i všechny tři syny. Cyrila (7) Františka (10), které má Vilhelmová z prvního manželství, i společného synka Aloise (1,5). Vojta se ale po návratu domů svěřil, že je ratolesti velmi omezovaly.

Dyk chtěl hodně cestovat do hor, toužil zkrátka poznat Mexiko i jinak než válením u moře. To se mu ale nepovedlo! „Přece jenom nechcete podstupovat s kluky dlouhé cesty do hor, tak brouzdáte po pobřeží. Tam sice vybíráte krásná místa, ale je to trošičku v tomhletom omezující,“ postěžoval si Dyk.„Musím říct, že dětem už se také po nějakém čase stýskalo po domově. Jinak bychom tam vydrželi déle,“ dodal zpěvák a herec.

V Mexiku rodinka nebydlela v hotelu! Měsíční pobyt by je totiž vyšel pěkně draho. „Nějak nás to tam táhlo už dlouhá léta a potom se ukázalo, že můj kolega a kamarád Matouš Ruml tam má bratrance. Ten v Mexiku vybudoval penzion, takže jsme byli u něj,“ svěřil se Dyk Českému rozhlasu. Vojta si po návratu z Mexika také postěžoval na to, že v zemi pochytil špatný anglický akcent. „Oni tam skoro nemluví anglicky. Jediný člověk, který tam mluvil na pobřeží fakt dobře anglicky, stál u pumpy a pomáhal nám vždycky čepovat benzin,“ vyprávěl muzikant.



Přečtěte si
oldedek
1. 5. 2016 • 17:13

Je mi to Táňo moc líto ale blíží se to - na jak pode mnou čvňhá "Ampituda" ale od teď do tvých 44 let to přijde - prostě pro toho "chlapce" budeš stará teta ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.