Utrpení Hámy: Nafouknutý nemohl ani mluvit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Utrpení Hámy: Nafouknutý nemohl ani mluvit

Přeměna někdy hodně bolí!
Přeměna někdy hodně bolí! (TV Nova)

Nadlidský úkol. Ten dostal během šestého kola třetí řady show Tvoje tvář má známý hlas Aleš Háma (43). Kvůli proměně v Barryho Whitea (†58) ho nafoukli jako vzducholoď a do pusy dali zuby, se kterými nešlo ani mluvit. Natož zpívat.

Obdivuhodný výkon, který si zasloužil ocenění. Tak by se dala shrnout nedělní proměna Hámy. „Šlo o nejnáročnější masku celého kola,“ prozradil zdroj z natáčení s tím, že herce všichni obdivovali, že v silikonové masce na celém obličeji a hlavně s umělými zuby dokázal zpívat.

„S velkým chrupem v puse a přidělaným spodním rtem měl problémy i s mluvením,“ dodal očitý svědek. Utrpení v maskérně i velké horko kvůli vycpávkám na těle se ale vyplatilo. Hámovi totiž poprvé přineslo vítězství, ve které ani ve snu nedoufal. „Potím se a jsem i dojatý, protože jsem nečekal takovou podporu,“ okomentoval Háma svou nečekanou výhru.

Adéla Gondíková jako Kylie Minogue:



Přečtěte si
lalia
3. 4. 2017 • 09:54

"Tvář" je nejhorší pořad,který kdy TV vysílala.Proč se vynakládá takové úsilí na takovou hnusnou věc?Koho to zajímá?Každý má být sám sebou.Herci se trápí za peníze i kolaps!Možná to bude stát někoho i život.Kdyby raděj natočili za to nějaký hezký film,veselohru.V tv je samá kriminálka,kam přepnete jen vyšetřování,vraždy.Háma je dobrý hereckomferencier a dá se na takovou kravinu i ostatní.Ještě jsem neviděla ani jeden celý tento porad ,hned přepínám ,ani ukázky nechci vidět.

adam.jacques
3. 4. 2017 • 07:02

Vzhledem k tomu, že jde o playback (protože zpívat s protézou "umí" a mluvit mu nejde), je to jeden velký podvod! Nechápu na co si hrajou, je to trapný...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.