Bolestivý příchod nového roku: Hámu zranil ohňostroj na intimním místě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bolestivý příchod nového roku: Hámu zranil ohňostroj na intimním místě!

Aleš Háma
Aleš Háma (Jakub Poláček, Daniel Černovský a TV Nova)

Jako každý rok, tak i letos se příchod nového roku neobešel bez zranění a nebezpečných situací. Své o tom ví i herec Aleš Háma (45), kterého při odpalování ohňostroje poranila jedna z rachejtlí.

Během odpalování rachejtlí chránil herec svou rodinu a přátele před explozí vlastním tělem. Bohužel jeho hrdinský čin se neobešel bez následků. Háma to schytal na jednom z nejintimnějších míst, rovnou do zadku.

„Explodovala nám jedna rachejtle. Prostě neodletěla a řachla kousek od nás všech. Obětoval jsem se a všechny přikryl svou vlastní hýžďovou výbavou a světe, div se, střepina do mé pr*ele skutečně pronikla,“ svěřil se Háma  na sociální síti.

Se svým zraněním a následným zákrokem se herec pochlubil i na sociální síti. Místo návštěvy nemocnice si nechal střep vytáhnout rovnou na chalupě, kde Silvestra slavil. Herec tedy opět dokázal, že má pro strach uděláno, místo umrtvení bolavého místa mu totiž postačil zlatavý mok, kterým se lehce přiopil, aby zákrok, kdy mu střepinu ze zadku vytahovala pinzetou jedna z kamarádek, tolik nebolel.

 Aleš Háma se živil jako kuchař v Německu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.