Kolega se obul do Sokola: Sprostá slova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kolega se obul do Sokola: Sprostá slova!

Ondřej Sokol
Ondřej Sokol (FTV Prima, archiv)

Jeho uvádění Tváře není zrovna pro milovníky spisovné češtiny. Kritika vůči peprnějším výrazům Ondřeje Sokola (46) už se ale ozývá i z řad kolegů. Vůbec nadšený z nich není ani Aleš Háma (44).

Kdyby Sokolovi televize každý vulgarismus vypípávala, mluvil by za chvíli na diváky jen v holých větách. „Co určitě nebudu poslouchat, jsou zamindrákovaný intelektuálové,” hájí záplavu sprostých slov Sokol. Jenže jeho jinak pohotové moderování tak u některých klesá dost na ceně...

 

„Líbí se mi, jak to dělá. Ve chvíli, kdy je potřeba něco trefně okomentovat, tak je v tom strašidelně rychlej. Ale je pravda, že těch sprostých slov je někdy opravdu dost,” řekl nám porotce soutěže Aleš Háma. „V tomhle směru bych rozhodně ubral, i když nechci nikomu sahat do svědomí. Sdílím ono okřídlené Svěrákovo, že sprosté slovo má být šrapnel. Pokud tam jedno za díl řekne, budiž,” dodal spíkr zábavné vědomostní soutěže.

Aleš Háma na muzikálu Iago: Vyvedl půvabnou manželku! 

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zvonekdozahrady
23. 10. 2017 • 20:28

Kvůli Sokolovi se tento již trapný pořad nedivám. Postrádám diskuzi k plačícím fanouškům Karla Gotta.

6010
23. 10. 2017 • 09:04

Já určitě nejsem zamindrákovaná intelektuálka, ale Sokol mi vadí ale bohužel vším.Že je pohotový? To mi nepřijde.Mnohdy to ze sebe souká, až je mi to nepříjemné.Nemáme ho rádi a nechápeme jeho oblíbenost.No, holt každý má jiný vkus.To nám nakonec ukázaly volby, co například Babiš má obdivovatelů, to nám rozum nebere.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.