Vilhelmová (38) práskla, proč je stále štíhlá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vilhelmová (38) práskla, proč je stále štíhlá!

Herečka se vedle svého zajíčka Vojty Dyka pyšní výstavní figurou.
Herečka se vedle svého zajíčka Vojty Dyka pyšní výstavní figurou. (Foto Martina Pěčková)

Matce tří dětí Táně Vilhelmové táhne na čtyřicet. Pyšní se ale postavou, kterou by jí mohla závidět řada žen o generaci mladších. Jak se udržuje stále fit?

 

„Bez pohybu chřadnu,“ řekla herečka pro Sedmičku. „Když se natáčí dlouho, je to o tom, že pořád někde sedíte a pořád musíte být soustředěná. A to sezení mě trošku vyčerpává, tak si pak musím jít buďto brzy ráno, nebo večer zaběhat.“

Vilhelmovou přitom často potkáte se sklenkou vína v ruce. Na její figuře se to ale nijak nepodepisuje. Sama přiznává, že přízvisko kavárenský povaleč na ní naprosto sedí. „To jsem taky, a abych si mohla v klidu a s čistým svědomím sednout a dát si víno, musím se předtím hýbat.“

Štíhlou linii si drží i díky tomu, že už několik let nebyla těhotná. „Takových deset až jedenáct let jsem byla pořád ve fázi, že buďto jsem byla těhotná, nebo jsem donosila či dokojila dítě, takže to tělo bylo měnivý. Ale teď už je to tři roky stálý. Zformovalo se a drží,“ pochvaluje si herečka.

Jelikož je dost vytížená, využívá sporty v místě svého bydliště. Navštěvuje všechno možné od jógy až po aerobik. „Kdykoli mám čas a hlídání pro děti, jdu na cokoli, co zrovna je. To místo je blízko našeho bydliště, chodím tam už několik let a všichni mě tam znají. Oni už vědí, jak vypadám po ránu i jak vypadám v teplákách, a to mi vyhovuje. Cvičit samostatně by mě nebavilo, jenom běhat chodím sama,“ dodává Vilhelmová.



Přečtěte si
ivanak
19. 9. 2016 • 18:51

Je ošklivá, namyšlená a nepříjemná.Chtěla bych vědět,kdy tráví čas s dětmi,když říká,že jak má hlídání,tak cvičí a běhá.Chudáci ty děti,ty si jí asi užijí.Ještě že se můžou podívat na ní v televizi na krasavici.Kam ten Vojta koukal chudák,takovej hezkej chlap.

mord
19. 9. 2016 • 12:13

a obe te maji tezce na haku nulo

argido
19. 9. 2016 • 10:47

Ošklivá, ošklivá, postavu neforemnou.....

jity
19. 9. 2016 • 10:34

Nemá vůbec hezkou postavu, žádný pas a ani žádná prsa. Vojtovi holt se to tak líbí, tak mu ji přejme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.