Fanynka práskla Dyka! Vyměnil Vilhelmovou za mladou blondýnku?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Fanynka práskla Dyka! Vyměnil Vilhelmovou za mladou blondýnku?!

Dyk byl prý spatřen s mladou blondýnkou. Vilhelmová je už minulostí?
Dyk byl prý spatřen s mladou blondýnkou. Vilhelmová je už minulostí? (Foto ara)

Tatiana Vilhelmová (40) se od té doby, co je s Vojtou Dykem (33) prý razantně změnila, a to k horšímu! Její chování je podle přátel velmi povýšené a nervy už na ní nemá ani vysoký fešák. Dyk podle některých dokonce s herečkou už nebydlí a laškoval s mladou blondýnou.

Mezi Vilhelmovou a Dykem začal románek v roce 2011 a jejich sympatie se nebáli projevovat veřejně. Jakmile se někdo herečky zeptal na její vztah ke zpěvákovi, vždy odsekla s tím, že když spolu chodí do společnosti, tak je snad jasné, co mezi nimi je. Dle okolí měl už Vojta Dyk manýrů jeho partnerky dost, a proto si pronajal byt kousek od domova Tatiany a synů.  Hlavním důvodem rozchodu by mělo být chování známé herečky, ale mohla by v tom být i mladá krasavice.

Zpěváka totiž podle informací našehvězda.cz měla jeho fanynka nachytat s milenkou v noci v jednom pražském baru. Dyk byl prý vysmátý jak lečo a své blondýnce objednával jednu sklenku za druhou! Podle kolegů už problémy začaly před rokem a vyvrcholily, když si zpěvák pořídil vlastní byt a byl často spatřen, jak večer odchází do nového příbytku, místo toho, aby šel za Tatianou a sdílel s ní společné lože. Vojtu, nového porotce soutěže The Voice, prý také trápí ta skutečnost, že se Vilhelmové nepodařilo znovu otěhotnět, vysnil si totiž malou holčičku, kterou by rozmazloval. Třeba mu ji porodí neznámá dívka z baru…

 Vilhelmová ztvární Medu Mládkovou a její život: Je to ode mě troufalost hrát někoho, kdo ještě žije!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janabr
30. 9. 2021 • 13:29

Moje známá jí dělala daně a říkala, že je to nezměrná kr..a

koloman
1. 2. 2019 • 11:21

Herecká nula.Odporná škaredá namyšlená k.u.n.d.a

1pravda1
31. 1. 2019 • 10:36

Stačilo, jak se Vilhelmová tvářila ve Tváři na Nově, všem lezla na nervy, namistrovaná, sebestředná, když jí někdo nedal body, tak protivná...A hlavně neskutečně falešná osoba, taktéž se předváděla ve Star-dance, kdy se plazila po Čadkovi jak liána a když nevyhrála, tak prozradila těhotenství, jen aby byla pozornost upřena na ni a ne na vítěze. Dyk je taky dost divný, ale pokud už spolu nejsou, tak se ani nedivím.

Zyxr
30. 1. 2019 • 14:07

Paní Wilhelmová je skvělá herečka. A do jejich soukromí je každému ***

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.