Trable s Vilhelmovou? Hustá sebekritika Vojty Dyka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trable s Vilhelmovou? Hustá sebekritika Vojty Dyka

Děje se něco mezi Tatianou a Vojtou?
Děje se něco mezi Tatianou a Vojtou? (Foto: M. Protivanský Herminapress.cz, ČTK, profimedia)

Zpěvák a muzikant v uplynulém roce strávil několik měsíců v New Yorku, kde nahrával desku a sbíral nové pracovní zkušenosti. Jak sám přiznal v Show Jana Krause, jedna věc mu ale podstatně srazila »hřebínek «.

Nešlo ale o osobní rovinu, v manželství s Taťánou se zatím mračna nestahují, vyškolení přišlo spíš v rovině hudební. Vojta se totiž při nahrávaní nového alba nechal inspirovat všemi žánry: operou, černou hudbou, soulem, funkem, gospelem. A právě zpěváci kostelních songů ho, jak uvedl  v rozhovoru s Krausem, k pokoře přiměli nejvíce.

„Mají rozsah patnáct oktáv a umějí něco, o čem se mi ani nemůže zdát, což člověka pěkně usadí zpátky: Uvědom si, chlapečku, co jsi, jestli vůbec něco jsi,“ přiznal své prozření při jejich poslechu čerstvý držitel Ceny Thálie za hlavní roli v muzikálu Legenda jménem Holmes.

Na video s Vojtou Dykem se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
josefvyskoc
8. 1. 2020 • 13:43

Bylo jasne, ze ji kolousek casem omrzi, zvlast kdyz ji mladik zanedbava! Ted by si mela Vilhelmova radeji najit nekoho primereneho k jejimu veku, klidne i zenu, dnes je to jiz zcela normalni!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.