Dyková přiznala průšvih: Jako kdyby mě dali do pračky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dyková přiznala průšvih: Jako kdyby mě dali do pračky...

Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová (Foto herminapress.cz)

Jindy velká profesionálka Tatiana Dyková Vilhelmová (40) snad poprvé přiznala, že se jí něco nepovedlo! Konkrétně příprava na divadelní představení Meda, ve kterém účinkuje v Praze na Kampě.

„Měla jsem před generálkou volno. A mně se podařilo vypnout. Ráno jsem si připadala taková malá, zdrclá, jako kdyby mě dali do pračky,“ vysvětlila Tatiana, která se na jaře provdala za herce Vojtu Dyka (33). „Generálku jsem pak odehrála s chybami,“ prohlásila otevřeně. V divadelní inscenaci Tatiana překvapivě stepuje a tančí.

„Začít ve čtyřiceti se stepem je masakr. Tam se pojí pravá i levá hemisféra a tam už jsem zabarikádovaná,“ nebála se přiznat. „Nevěděla jsem, co si o Medě Mládkové mám myslet. Jestli je to umělkyně, byznysmenka, vizionářka, nebo se jen uměla pohybovat ve vyšších kruzích. Zvláštní, strašně dlouho jsem si o ní myslela, že je umělkyně, ale ona je vším,“ doplnila v rozhovoru pro Český rozhlas.

Na video s Tatianou Dykovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
picoda
6. 7. 2019 • 21:05

On se jmenoval : Pytlik Jeho otec se jmneuje : Radko Pytlik

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.