Vilhelmová na pokraji zhroucení? Nedorazila na důležitou zkoušku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vilhelmová na pokraji zhroucení? Nedorazila na důležitou zkoušku!

Tatiana Vilhelmová ztvární Medu Mládkovou v divadelním představení Meda. Na poslední zkoušku ale nedorazila.
Tatiana Vilhelmová ztvární Medu Mládkovou v divadelním představení Meda. Na poslední zkoušku ale nedorazila. (Blesk:Daniel Černovský)

Herečka Tatiana Vilhelmová (40) má před sebou velkou výzvu. Kývla totiž na roli slavné české mecenášky Medy Mládkové (99), která je podle Blesku jednou z nejnáročnějších, jíž doposud ztvárnila. Na včerejší čtené zkoušce ovšem chyběla. Co se stalo?

Všichni herci se podle Blesku další čtené zkoušky představení Meda zúčastnili, jen hlavní představitelka Tatiana Vilhelmová nepřišla. „Táňu to velmi mrzí, ale natáčení na Moravě se protáhlo a bylo by pro ni zbytečně náročné přijet na pár hodin do Prahy a zase zpátky. Už takhle se téměř nevyspí," odůvodnili tvůrci divadelní hry, proč se této zkoušky nakonec zúčastnit nemohla.

Herečka přitom už dříve podle citovaného webu přiznala, jak je pro ni role Medy po všech stránkách zavazující. „Budu ztvárňovat ženu, která žije. Mně vůbec nepřísluší, abych ji nějak soudila. Vždycky, když se hraje někdo, kdo ještě žije, tak mi to přijde takový troufalý se s ním srovnávat, protože jsem takový panáček, co se bude snažit ji jen ztvárnit. Je to obrovská zodpovědnost,“ svěřila se před časem herečka, která se netají tím, že Mládkovou celý život obdivuje.

Divadelní je přitom formou oslavy stých narozenin Medy Mládkové. Premiéra bude 24. června na nádvoří Musea Kampa.

Že má z role Medy Mládkové Tatiana Vilhelmová respekt, přiznala zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ulbobrova....@...
20. 3. 2019 • 19:41

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.