Šampaňské teklo po lopatě! Dyk pokřtil nové album Plachetkovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šampaňské teklo po lopatě! Dyk pokřtil nové album Plachetkovi

Operní pěvec se změnil dle svých slov v lopaťáka.
Operní pěvec se změnil dle svých slov v lopaťáka. (Foto Ivo Dankovič)

Takový křest se jen tak nevidí! Vojta Dyk (35) pokřtil nové album svého kamaráda Adama Plachetky (35) vskutku originálně. Aby dodrželi bezpečnostní odstup, podal mu ho operní pěvec na lopatě!

Plachetka se už podruhé pustil do muzikálových vod. Na CD Music Man nazpíval nejznámější melodie ze světových i klasických muzikálů, jako jsou My Fair Lady, Jesus Christ Superstar, Bídníci či Zpívání v dešti.

„Toto album je můj splněný sen. Jsou na něm písně, které nejsou přímo ušité na můj hlas, ale právě díky tomu jsem měl možnost odhalovat i jeho další polohy,“ pochvaluje si operní pěvec. Jako kmotra si na střechu Lucerny pozval svého kamaráda, herce a zpěváka Vojtu Dyka, s nímž si rozumí nejen pěvecky.

Adam Plachetka zpíval před vyprodanou arénou americkou hymnu.

Když došlo na samotný akt, oba ukázali, že si vzájemně notují i humorem. S ohledem na proticovidová opatření se Adam chopil dlouhé lopaty, položil na ni CD a natáhl ji směrem k Vojtovi. Ten se smíchem desku polil šampaňským a pěvec si ji přitáhl zpátky. „Teď si opravdu připadám jako správný lopaťák,“ smál se Plachetka.

Mše za Pilarovou, Dyk polykal slzy: Objednala si mě na pohřbu Gotta...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.