Tatiana a Vojta! Výročí Dykových ve stínu pochybností | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tatiana a Vojta! Výročí Dykových ve stínu pochybností

Táňa Vilhelmová vyzvedla Vojtu Dyka s premiéry a společně odešli domů.
Táňa Vilhelmová vyzvedla Vojtu Dyka s premiéry a společně odešli domů. (Blesk:Marek Pátek, David Kundrát/CZECH NEWS CENTER)

Už je to jedna celá dekáda, kdy se do sebe zakoukali při společném představení v divadle La Fabrika. Ačkoliv byla herečka vdaná a měla dva syny, Vojta Dyk (35) je o sedm let mladší, přesto se svoji lásku rozhodli zlegalizovat. Jak moc je společné soužití proměnilo?

Než potkal Táňu, jeho život byl podle magazínu Sedmička tak trochu bláznivý. „Rodina je základ, stoprocentně mě to změnilo. Já jsem do té doby dost bagroval. Už na DAMU jsem v pět ráno vstával a šel natáčet. Pak jsem se přesunul na zkoušku do divadla nebo přímo do školy. Ve dvě hodiny jsem zase odjížděl na natáčení a večer hrál, potom jsem si dal prostě flašku a druhý den dělal to samé,“ popsal pro Reflex svůj tehdejší životní styl. Tehdy byl totiž frontmanem kapely Nightwork, která se těšila ohromné popularitě.

Taťána Dyková: Točit sex je pro mě lehčí než hádku!

Video se připravuje ...

Přesto se ale prý extra nevybouřil. „Divoký to ani nebylo. Teď si zpětně říkám, že jsem do toho mohl víc šlápnout. Ale já jsem se celkem brzy seznámil s Táňou, takže jsem měl už za doby kapely děti. Priority se samozřejmě přehodí, i když to byly bonusové děti,“ narážel na fakt, že herečka měla tenkrát už dva syny z prvního manželství. Dyk přiznává, že být „třetím“ rodičem je mnohem větší dřina, když chybí „pupeční šňůra“. Přesto je přesvědčený o tom, že to se syny, jež má jeho manželka s Petrem Čechákem, zvládli dobře. Společně  si pak pořídili dalšího chlapečka. Dnes už sedmiletého Aloise.

Prostor X: Rozhovor s Vojtěchem Dykem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.