Ví o tom Vilhelmová? Nesvačilová o postelovém utrpení s Dykem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ví o tom Vilhelmová? Nesvačilová ze Slunečné o postelovém utrpení s Dykem!

Drsné přiznání krásky ze Slunečné Nesvačilové: V posteli s Dykem to bylo utrpení! Proč?
Drsné přiznání krásky ze Slunečné Nesvačilové: V posteli s Dykem to bylo utrpení! Proč? (archiv filmu Přes prsty, archiv)

Mnohé ženy by jí to záviděly. Mazlit se s Vojtou Dykem (35) nahá v posteli v komedii Přes prsty byl pro Denisu Nesvačilovou (29) ale nejhorší zážitek v kariéře. Prý už nikdy víc! Co by jí na to asi řekla jeho žena Tatiana Dyková (42)...

Se svlékáním ve filmu představitelka Karolíny ze Slunečné nikdy moc velké drahoty nedělala, když to mělo v příběhu svůj důvod. Při natáčení komedie Přes prsty ale prožila peklo. Kupodivu to nebylo kvůli intenzivním tréninkům plážového volejbalu, které musela podstupovat kvůli roli volejbalistky Pavly. Horké chvilky zažila v ložnici s manželem Tatiany Dykové coby svým filmovým přítelem Hynkem.

Nahá ve svíčce

„Vojtovi se moc omlouvám, ale Vojta Dyk mě jako muž nebaví,“ řekla hvězda Slunečné drsně na jeho adresu. „Milostná scéna s ním pro mě byla docela útrpčo a ta scéna byla docela hustá. Takových milostných scén podle mě moc českých hereček netočilo. To, co jsem tam s ním dělala já. Byla jsem úplně nahá, dělala jsem svíčku a on to měl hezky nasvícený a všechno to viděl,“ vylíčila barvitě Denisa s tím, že v choulostivých chvilkách se nechoval jako gentleman.

Denisa Nesvačilová: Co dělá, když na ni padají chmury?

Video se připravuje ...

Nemístný komentář

„I když jsem ho prosila, aby si to v hlavě nějak rozmazal, tak se podíval na všechno, a ještě to okomentoval. Tohle byla nejhorší milostná scéna za moji kariéru,“ krčí rameny herečka. Co o sobě ještě prozradila, sledujete dnes v 7 pádech Honzy Dědka od 21.35 na FTV Prima.

V posteli s Matáskem 

Básníci Proslavila ji scéna z posledního dílu Básníků, v němž divákům předvedla nahá prsa a natáčela filmovou scénu s Davidem Matáskem (58). Ta ji ale nevadila, i když je herec výrazně starší. „Doma jsem se zeptala, jestli se v tom filmu můžu svléknout, konzultovala jsem to s mámou, protože jí se líbí David Matásek. To mi schválila. Zajímalo ji pak, jestli si tykáme. Většinou si s kolegy potýkáte předtím, než jdeme do akce, s Davidem Matáskem jsme si potykali až potom,“ zavzpomínala.

Dostávala neslušné návrhy

Jakmile vyšlo najevo, že se rozešla se zpěvákem kapely Th!s Janem Melíškem (34), začaly jí chodit nabídky od neznámých mužů. „Jeden pán mi psal, jestli s ním nechci jet na víkend na hory na chalupu, že má pětiletého syna, tak jsem mu napsala, jestli potřebuje hlídání pro syna. Měla jsem i nabídky k sňatku, k různým sexuálním praktikám, různé fotky mi chodily,“ naznačila. „Čeho? Co asi posílají chlapi na Instagramu,“ smála se s tím, že kolena to nebyla.

Denisa Nesvačilová: Co dělá, když na ni padají chmury?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
honzina
17. 3. 2021 • 09:10

Jak koukám, už vím proč si Dyk vzal tu šeredu "hvězdu" s chováním řeznického psa. Je stejný jako ona.

jity
16. 3. 2021 • 12:16

Proč namyšlená, řekla co zažila na tom neni nic namyšleného.

travina
16. 3. 2021 • 05:42

Tato slečna je akorát namyšlená a hloupá koza

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.