Denisa Nesvačilová ve Tváři: Hříšná show na tyči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Denisa Nesvačilová ve Tváři: Hříšná show na tyči!

Denisa se v prvním kole představí jako JLo.
Denisa se v prvním kole představí jako JLo. (Foto – TV Nova, FTV Prima, ara)

Žhavou show rozjede v další řadě Tváře Denisa Nesvačilová (30). Sympatická zrzka Karolína z právě skončeného seriálu Slunečná se bude svíjet na tyči jako světová hvězda Jennifer Lopez (52). V přiléhavém kostýmu vyniknou její přednosti, které už zcela odhalené několikrát předvedla na plátnech kin.

Herečku tak v prvním kole již deváté řady soutěže čeká pořádně těžký úkol. Napodobit popovou divu, jejíž vystoupení na tyči pobláznilo před dvěma lety svět během zahájení finále amerického Super Bowlu. Na vystoupení se Denisa pečlivě připravovala a nic neponechala náhodě.

Tvoje tvář má známý hlas: Takhle dřít, zpívat a tančit jste Denisu Nesvačilovou ještě neviděli!

Video se připravuje ...

Musím se přiznat, že na první číslo to bylo opravdu hodně náročné. Nejtěžší pro mě byla kombinace všech věcí, tedy zpěvu, choreografie a koordinace s tanečníky, to jsem nikdy předtím nezažila,“ přiznala půvabná zrzka. „Byla jsem opravdu hodně nervózní, kdybych to mohla dělat ještě jednou, tak bych si to asi více užila, ale i tak to byl skvělý zážitek,“ dodala herečka ke svému vystoupení na světový hit Waiting For Tonight (Čekání na dnešní noc). Jak se Denisa popasovala nejen s tyčí, můžete sledovat v neděli od 20.20 hod. na Nově.

S kým vším změří své síly?

Monika Absolonová (45), zpěvačka
Iva Kubelková (44), moderátorka
● Nikita Machytková (17), finalistka Superstar
Václav Kopta (56), herec
Saša Rašilov (49), herec
Denis Šafařík (27), herec
Martin Carev (23), youtuber

7 pádů Honzy Dědka: Nesvačilová o nahých scénách s Dykem

Video se připravuje ...

Další »Nesvačilka« v porotě

V show se Denisa bude pravidelně potkávat i se svou seriálovou sestrou ze Slunečné Evou Burešovou (28), jež opět usedne za porotcovským pultem. Spolu s ní budou výkony soutěžících hodnotit Jakub Kohák(47), Dano Dangl (47) z Partičky a také Denisina jmenovkyně Petra Nesvačilová (36).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.