Nesvačilová ze Slunečné vzkazuje pánům: Neposílejte mi pin*oury! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nesvačilová ze Slunečné vzkazuje: Neposílejte mi pin*oury!

Denisa Nesvačilová
Denisa Nesvačilová (FTV Prima)

Ačkoli je herečka Denisa Nesvačilová (29) na televizní scéně již nějakou dobu, až díky roli v oblíbeném seriálu Slunečná se divákům vryla do paměti. Od té doby dokonce nepřijímá jen nabídky herecké, ale i ty milostné.

Její herecký talent momentálně obdivují diváci Slunečné, v níž herečka ztvární nezkrotnou Karolínu, její půvaby zase oceňuje především publikum pánské. Nesvačilové chodí na sociální sítě nejen pikantní nabídky, ale i příliš intimní fotografie! „Včera mi přišlo přes 25 tisíc zpráv. Kdyby každý patnáctý poslal přirození, tak kolik jich pak je... Ano, chodí mi pinďouři! A já nechápu proč. Popravdě, většinou to nestojí za moc. Neposílejte mi je,“ žádá herečka své obdivovatele.

Nesvačilová by byla ráda, aby si tito pánové uvědomili, že nejednají s jednou z hereččiných rolí, ale s herečkou samotnou. Sama může mít na svět zcela odlišný pohled než postava, kterou ztvární v seriálu a o níž si třeba někteří myslí, že by takové fotky ocenila. „Proč píšou? Protože mě znají z televize? Vždyť nikdo z nich neví, jaká já jsem,“ diví se herečka v rozhovoru pro Super.cz.

Denisa Nesvačilová: Co dělá, když na ni padají chmury?

Video se připravuje ...

Na takovéto zprávy Denisa nereaguje anebo se nad nimi maximálně pobaví. Navíc tyto nabídky a fotky nepřijímá jednak z principu, a jedna proto, že je sama čerstvě zadaná. „Já o to ale nestojím, já už nejsem volná, smůla,“ dodala jasně Nesvačilová.

Nehoda Nesvačilové ve Slunečné: Do stehna si zapíchla větev!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.