Lambora ze Slunečné: SLAVNÁ MILENKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Lambora ze Slunečné: SLAVNÁ MILENKA! Polibky na ulici, pak skončili v bytě...

Marek Lambora
Marek Lambora (Profimedia)

Fanoušci by v jeho ložnici nejradši viděli Evu Burešovou (27) alias Týnu, se kterou Marek Lambora (25) v roli Janka chodí. Mimo ateliéry Slunečné to je ale úplně jinak. Sbalil totiž Českou miss 2016 Andreu Bezděkovou (27)! A zamilovaně se s ní vodil po Praze i na svatého Valentýna.

To je ale lišák. Zatímco na obrazovce se rozchází a schází s brunetkou Týnuš Popelkovou, kterou ve Slunečné ztvárňuje Eva Burešová, v soukromí tajně randí s neméně pohlednou tmavovláskou. Miss a modelkou Andreou Bezděkovou! Nebylo by to poprvé, co se o nich dvou mluví. Doteď o tom, co je mezi nimi, ale neřekl ani slovo, modelka sice promluvila, ale teď je zjevné, že se vykrucovala. „S Markem se známe. Nevídáme se, v době, kdy byla karanténa, lidé často navštěvovali stejná místa a nic to neznamenalo,“ tvrdila v červnu, kdy byla až nápadně často vídána na těch samých místech a ve stejný čas jako on. Vyrazili si například na výlet na Kokořínsko, každý se ale chlubil fotkou na Instagramu, jako by tam byl sám.

V neděli na svatého Valentýna si vyrazili na rande. Dvojice se totiž dle svědků Aha! vypravila na romanticku procházku Prahou a rozhodně nedodržovali dvoumetrový odstup. Kráčeli těsně vedle sebe, všímali si jeden druhého, povídali si a zamilovaně se smáli. Prostě jako dva mladí lidé na rande. Aby herec nenechal nikoho na pochybách, že patří k sobě, objal modelku dokonce kolem pasu. Nakonec mu ale ani to nestačilo. Na železničním mostě už to nevydržel, vrhl se na ni a něžně ji políbil. Ostatně nakonec si Andrea svého partnera odvedla do bytu na pražské Letné, kam se nedávno přestěhovala.

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...

Jejich minulé vztahy

Teď randí s modelkou, předtím sbalil herečku. Lamborovou přítelkyní byla v roce 2019 Šárka Vaculíková (33) z Ulice. Neznámé protějšky si nevybírala ani Andrea Bezděková – potom, co po výhře korunky opustila přítele Martina, půl roku měla randit s Mužem roku 2016 Miroslavem Dubovickým (29), který momentálně čeká dítě s modelkou Veronikou Kopřivovou (29). Neslavně dopadl i její předposlední vztah s modelem Pavlem Gillernem (23), kterého měla na afterpárty po vyhlášení Global Social Awards 2019 podvést s kolegou.

Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako ve Hře o trůny 15 minut šněroval tkaničky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
16. 2. 2021 • 11:15

To je bombastická zpráva, hned budu mít lepší den.

vemenozmojistary
16. 2. 2021 • 10:58

On je šílená držka 😂😂😂😂😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.