Může za to Samantha? Proč Kim Cattrallová nikdy neměla děti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Může za to Samantha? Proč Kim Cattrallová nikdy neměla děti?

Hlavní hrdinky seriálu Sex ve městě
Hlavní hrdinky seriálu Sex ve městě (profimedia.cz)

Přestože se herečka Kim Cattrallová (64) od seriálové Samanthy v lecčem liší, v něčem si jsou zase podobné. Stejně jako Samantha herečka upřednostnila kariéru a vzdala se možnosti mít dítě. Ani jednoho nelituje.

Důvodem nebyly žádné zdravotní problémy, jak by si mnozí mohli myslet. Herečka již v mládí věděla, že svůj život zasvětí kariéře. „Nemít děti jsem se rozhodla zcela vědomě, když jsem si jako mladá herečka řekla, že budu veškerou energii a čas věnovat kariéře,“ prozradila Cattrallová v podcastu Women’s Prize for Fiction.

Ne vždy však měla k této záležitosti tak striktní postoj. V dobách své největší slávy, kdy natáčela seriál Sex ve městě, nastala chvíle, kdy herečka o dítěti s bývalým manželem Markem Levinsonem uvažovala. Tehdy jí však bylo již jednačtyřicet a na mateřství se v takovém věku pohlíželo zcela jinak. „Dnes je jiná doba. Ale v roce 1998 bych se jakožto jedenačtyřicetiletá matka stala tak trochu vědeckým experimentem. Říkala jsem si, že se musím jasně rozhodnout pro jeden směr kvůli své celkové životní pohodě,“ cituje Cattrallovou iDnes.cz.

Kim Cattrall v talkshow (2015)

Video se připravuje ...

A tak se i stalo. Smířila se s tím, že děti mít zkrátka nebude, zato bude jednou vzpomínat na pestrou hereckou kariéru. Jediné, co jí na tomto faktu vadí, je neustálý pocit lítosti ze strany novinářů, o který herečka vůbec nestojí. „Očekávají automaticky, že mě to mrzí. Ale já toho rozhodnutí rozhodně nikdy nelitovala,“ dodala herečka.

Cynthia Nixon v populární scéne seriálu Sex ve městě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.